Astrološke prognoze dan po dan: od 4. do 11. jula 2016. godine

U drugoj sedmici jula otvaraju se novi vidici i novi putevi uspeha i sreće. Zato se osmehnite i krenite u nove promene.

Sama nedelja započinje rađanjem novog Meseca u znaku Raka (Sunce i Mesec u konjunkciji u Raku), što vam nudi mogućnost da započnete sa nekim novim poslom, planom, navikom. Nekoliko planeta u znaku Raka će probuditi jake emocije i osećaje, koji s jedne strane nude jaku kreativnost jer svaka umetnost dolazi iz osećaja, ali s druge strane daju prejaku osetljivost, pojačanu blizinom svetala (Mesec konjunkcija Sunce), pa toga dana budite u odabranom društvu ili sami sa sobom.

Prikupite energiju prvog dana, jer će se već drugog dana sve promeniti. Promena Meseca iz znaka Raka u Lava, baciće vas pravo na tron. Merkur je toga dana u jakom i vrlo lepom trigonu sa Neptunom, pa su i vaše zamisli kreativne, maštovite, ideje originalne i sve odiše čarolijom.

Razgovori će biti vrlo interesantni, iako možda nećete biti konkretni, oštri i precizni, sve će vas umetničke duše razumeti. Ako želite da svoj život poboljšate i unesete malo duhovnosti ili se pokrenete u umetničkom smislu, onda vam je najbolji dan za započinjanje upravo utorak, kada je Merkur u dobrom aspektu sa Neptunom. Još će i Mesec biti u kraljevskom znaku (Mesec u Lavu), pa je ovo idealan dan da se istaknete i zablistate punim sjajem. Ideje i reči vam mogu doneti određenu počast i status.

Meditacija u skladu s horoskopskim znakom...

Sreda je dan za strast i ljubav. Venera je sa Marsom u jakom aspektu, pa su ovo vrlo interesanti ljubavni susreti i dešavanja. Kako je Venera u znaku Raka, ovo su pored strasti i jake emocije, koje govore o određenom kvalitetu i trajnosti. Neki će upoznati nekog ko će probuditi emocije koje do tada niko nije, drugi će lako ući u bračnu zajednicu vođeni jačom silom, jačom energijom. Ali opustite se, jer ovo i jeste bračna Venera. Veze započete u ovom periodu lako završe brakom, a da li je to prava ljubav ili vas je samo ova Venera začarala, to je individualna stvar. Uživajte, jer čaroliju koju osetite kroz emocije i osećanja, možete doživeti samo sa Venerom u Raku i samo u ovom periodu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.