Astrološke prognoze dan po dan: od 27. marta do 3. aprila 2017. godine

Merkur u jednom Venerinom znaku budi divna osećanja i donosi susret iz sniova! Evo šta vam horoskop predviđa za ovu nedelju...

Ponekad nismo ni svesni dešavanja oko sebe. Zaokupljeni svakodnevnim obavezama i rutinom, ispunjavamo vreme svog života. Neki žive za posebne trenutke, vikende, odmore, drugi za slatke večeri, dok treći svakodnevno nalaze dovoljno vremena za sitne slatke užitke. Možemo biti i srećni poslom koji obavljamo, ali vrste sreće ili zadovoljstva se razlikuju.

Mesečni horoskop za april 2017: Blizanci - detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje...

Na jedan način se vole deca, na drugi familija ili partner, dok na sasvim treći način doživljavamo zadovoljstvo na poslu. Jednako svi zajedno treba da čine celinu, mada ponekad to nije u razmeri. I to je sasvim u redu, sve dok smo svesni i spremni da na tome radimo i budemo približno ispunjeni na svim poljima.

Vreme u kojem se trenutno nalazimo nije za posebna uživanja i zadovoljstva, ali jeste za akciju koja vam daje dovoljno snage da se pokrenete u smeru promene. Sada se na nebu u znaku Ovna nalazi nekoliko ličnih planeta, koje direktno utiču na emocije, misli, svesne akcije i materijalizaciju. Koliko ste u stanju da nešto izmenite, da se upustite, načinite prvi korak (znak Ovna - prvi znak u Zodijaku) i promenite nešto, zavisi isključivo od vas samih, vaših ličnih pozicija planeta, ali prvenstveno ličnih želja.

Da li uopšte želite nešto menjati, da li smete da se upustite u nešto što vam na samu pomisao budi osećaj straha i da li ste spremni sa tim što želite kasnije i da živite? To su tri bitne stvari koje vas očekuju ukoliko vam se u poslednjih nekoliko dana bude javila neka želja, misao ili možda plan za određenom promenom.

Prvi će dan još uvek za neke biti nejasan, ili jasan u mentalnom smislu, ali na emotivnom nivou možete biti uplašeni, nesigurni i zbunjeni. Mesec je u znaku Riba, pa je na neki način i shvatljivo promenljivo emotivno stanje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.