Astrološke prognoze dan po dan: od 26. decembra 2016. do 1. januara 2017. godine

Početak nedelje donosi sudbonosni susret, sredina hrabrost i žrtvu za vlastite ciljeve, a retrogradni Merkur će krajem nedelje oživeti stare emocije i pokazati da ljubav ne zna za granice...

Poslednje sedmice u ovoj godini, nebo će biti prilično razigrano. Mnoštvo aspekata vas neće ostaviti ravnodušnim. Najviše aspekata imaće muške planete Sunce, Mars i Neptun, a u svemu tome gavnu reč imaće Merkur koji sad u retrogradnom hodu sve drugačije i mnogo komplikovanije rešava.

Možda neće svi događaji biti onako lagani i jednostavni kao što ste planirali, ali je važno da će svi poslovi, dogovori i kontakti imati pozitivan ishod. Vikend iza nas bio je nam je naklonjen u ljubavnom smislu. Oni koji su to iskoristili, sada mogu da uživaju u zajedničkim trenucima i događajima.

Praznična euforija je pred nama. Iako su i protekli dani bili u sličnoj atmosferi, sada kao da će vladati blaga histerija. Bliži se dan koji uvek sa sobom nosi velika iščekivanja, planove i nadu. Uzbuđenje toga dana jednako se odnosi na zabavu koja započne u jednoj, a završi se u sledećoj godini, ali i na ono što vas očekuje u toj narednoj godini.

Jyotish horoskop za 2017. godinu: ova 4 tranzita u vedskoj astrologiji promeniće vašu ljubav, strast i energiju...

Možda ćete baš u toj najdužoj noći biti sresti sudbinskog partnera ili ćete završiti sa nekim starim stvarima, navikama ili ljudima i ući u jednu potpuno novu energiju. Kako ćete se snaći u celoj toj priči je upravo pitanje koje najviše uzbuđenja stvara.

Prvi će dan započeti opozicijom Jupitera i Urana, aspekt koji će biti na istom stepenu nekoliko dana. Ovo je znak da će neki odnosi dobiti pomalo drugačiju formu. Ovde je Jupiter u Vagi i odličan je za brak i moralne odnose, ali kad Uran uplete prste, sve što ste planirali zaboravite jer on uvek ima neki drugi plan za vas.

Iako je prvi dan mogao doneti neka stresna dešavanja i neočekivane obrte, sada će se situacija malo promeniti jer će Merkur do kraja sedmice napraviti čak tri aspekta i to sa Neptunom, Suncem i Marsom. Bićete u stalnom kontaktu... dogovori, susreti i druženja, za koja ćete imati vremena i usred najvećih obaveza. Iako će sve izgledati kao da ste u potpunom haosu i da ne kontrolišete stres, sve ćete stići na vreme.

Okretnost, domišljatost i spretnost ove planete omogućiće vam da se i pored svih obaveza i poslova dobro zabavite. Ono što će sigurno biti jesu ponavljanja, neke stvari nećete moći iz prvog puta da završite. Lako vam se može dogoditi da usled mnogo informacija dođe do zaboravnosti. Nemojte da vas brine ako tu i tamo neku sitnicu zaboravite. Važno da neke velike i važne obaveze završite. Zato se ove nedelje ne oslanjajte na razum i pamćenje, već zapisujte čak i najmanju sitnicu koju treba da uradite.

Od srede do ponedeljka će vas pratiti Mesec u Strelcu koji će stvarati dobru atmosferu, pozitivizam i lakoću u svemu što radite, ali već u drugoj polovini dana energija se menja (Mesec u Jarcu), pa će mnogi prionuti da poslove završe. Sunce u konjunkciji sa Merkurom je izuzetan aspekt koji vam može doneti neki status, neko dugo očekivano priznanje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.