Astrološke prognoze dan po dan: od 20. do 27. marta 2017. godine

Ove sedmice otvaraju se "vrata neba", a njihov sjaj pokazaće vam put ka iskrenoj i moćnoj ljubavi! Ne propustite ovu priliku, a tokom nedelje vas očekuje još iznenađenja! Pročitajte...

Evo i jedne "svetle" nedelje u kojoj već prvog dana Sunce ulazi u znak svoje egzaltacije i najavljuje proleće. Iako to možda ne osećate, pred vama je mesec u kojem će se mnogi probuditi i dobiti želju da nešto započnu i naprave nešto novo. Ovan je prvi znak Zodijaka, te najavljuje nove stvari, susrete, događaje, ideje, ali će se uz želje javiti i nova energija i snaga koja će vas pokrenuti na ostvarenje svega zamišljenog.

Horoskop za proleće 2017. godine: šta Zodijak donosi dušama željnim ljubavi...

Odličan je period pred nama. Sunce i Mesec su otvoreni za kristalisanje daljih koraka. Budite sigurni da sve što se dešava u ovom periodu, sve ono o čemu razmišljate i što vam nailazi, nije slučajno. Razmislite o svojim postupcima i pustite da vam se dogodi nešto što će vas možda naterati da se u odnosu na neku temu predomislite. Sve se sa razlogom dešava.

Prvog dana Sunce i Mesec nisu u skladnom znaku. Ima i razloga zašto je to tako. Sunce započinje novi ciklus, sve želi da rasvetli, da razjasni i sve će mu biti dato da ostvari. Sunce predstavlja svesni deo i koliko ste u stanju ili koliko ste spremni da sami donosite odluke, da preuzmete inicijativu ili životni izbor. Možete se naći pred nekom odlukom u kojoj će vam razum govoriti jedno, a srce drugo.

Svesni deo može vam davati mogućnost izbora, a iz ugla emocije ili srca, često će biti izbori po inerciji. Koliko ste u stanju da idete u susret svojim željama i da se oduprete svemu onome što vam okolnosti, savest, okruženje, odnosno vaše nesvesno Ja, govori, sada ćete to i proveriti.

Prvog dana i Sunce i Mesec menjaju znak. Sunce ulazi u Ovna, a Mesec u znak Jarca, pa će se tih dana smenjivati toplo - hladni osećaji i raspoloženja. Mesec se ne oseća najbolje u ovom znaku, budi stare emocije, sećanja, odnekud može tuga da se stvori, iako se nalazite u centru grada, na sunčanom lepom danu, u opuštajućoj šetnji. Nemojte da vas to brine, ovaj Mesec nosi davnašnja sećanja, koja niste u stanju ni osvestiti. Ako naiđu takvi trenuci, samo ih pustite da prođu kroz vas, i da se oslobode.

Pored Sunca i Meseca koji će prilično kontradiktorno uticati na vas, tu je i Venera koja i dalje svojim retrogradnim hodom donosi na naplatu stare račune, izmiruje stare dugove, budi stare ljubavi i emocije, pa nedoumice u kojima se budete nalazili mogu biti emotivne ili finansijske prirode.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.