Astrološke prognoze dan po dan: od 20. do 27. februara 2017. godine

Za one koji su predodređeni za uspeh, put nije uvek posut cvećem zato i ovog puta budite spremni na poneki kamenčić spoticanja, tek toliko da ne zaspite na putu do uspeha! Pročitajte kakve prepreke i lepote nam zvezde šalju ove nedelje...

Druga sedmica od kako se dogodila Mesečeva eklipsa polako prolazi. Neki su se događaji pokrenuli, kod nekih je to bilo burno poput uragana, a kod nekih poput malih potoka koji polako prave svoj put i stvaraju istoriju. Jedan je kanal otvoren, vaše su emocije stavljene na ispit, a krajem ove sedmice pokrenuće se i svesni nivo (Sunčeva eklipsa). Započeće mentalno buđenje, volja i snaga vaše želje. A pored Sunčeve eklipse, ove će sedmice Merkur biti prilično aktivan, pa će vam doneti mnoštvo kontakata, novih poznanstava i uspešnih dogovora.

Srećan rođendan, drage Ribe: evo šta svaki znak treba da uradi pre novog pomračenja Sunca...

Prvog dana Mesec još uvek ide znakom Strelca i pravi divne aspekte sa Marsom, Merkurom, Uranom i Jupiterom. Atmosfera na nebu je idealna za donošenje nekih odluka ili stvaranje planova za budućnost. Za sve što ste želeli, a činilo vam se tako dalekim i nedostižnim, sada možete na vrlo jednostavan način pronaći idealno rešenje za ostvarenje. Dan za planiranje, ali i za ostvarenje nekih ciljeva i želja.

Obavite neke razgovore koje se tiču putovanja, obrazovanja, usavršavanja ili posla, načina kako da na lakši i bolji način popravite svoju finansijsku situaciju. Možda to nećete uspeti u ponedeljak, ali ovaj dan vam nudi jedan pozitivan feed-back, mogućnost ili informaciju u kom smeru da krenete i na koja vrata da pokucate.

Od utorka Merkur već kreće u realizaciju onoga što ste planirali. Sada već možete da zakažete termin, da rezervišete putovanje ili da donesete odluku oko nekih poslova, školovanja ili drugih promena. Pokušajte da šta god budete radili prvog i drugog dana, da na tome i ostane. Ukoliko ne uspete da završite neke dogovore ili da dođete do nekih informacija koje će vam pomoći u onome što rešavate, ako vam je odluka isuviše važna i nije hitno potrebno da tih dana odlučite, onda ostavite za drugu sedmicu. Ako baš morate da obavite neke poslove ili da podnesete neke papire, neka to bude u četvrtak ili petak.

Period koji je između prvog i drugog dela sedmice prilično je izazovan. Mars pravi egzaktan kvadrat sa Plutonom i iako je egzaktan aspekt u sredu, delovanje je često dan pre i posle, a posledice mogu biti dugoročne. Dva muška planeta, jedan predstavlja snagu, volju, mladost (Mars u Ovnu), drugi moć, iskustvo i zrelost (Pluton u Jarcu), jedan je snažan i jak (Mars), drugi strpljiv i metodičan (Pluton).

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.