Astrologija strasti i erotske privlačnosti: otkrijte kako Lilit utiče na vaš horoskopski znak

Lilit otkriva naše najdublje tajne, skrivene želje i ono za čim žudimo. Evo na koje znakove Zodijaka Lilit utiče snažno, a koji znakovi ipak ne prelaze granice...

Često se u astrologiji čuje pitanje - gde vam se nalazi Lilit? Svrstavaju ovaj pojam i u planete i u planetoide, a recimo da nije ni jedno ni drugo.

Najbliža odgovarajuća odrednica jeste da je to senzitivna tačka. I to ne obična. Nije materija, nije planeta, nije ništa nego ogromna količina energije, i ima svoje izuzetno jako zračenje.

Ako je Venera nešto devojačko, lepo, nevino, a Mesec nešto majčinsko, duša i zdrav ženski princip, onda nešto fali. A to je ono mračno, divlje i animalno u nama, a erotsko i seksualno jeste, ali i ono koje najčešće ostaje zauvek zarobljeno u nama i neoslobođeno iz nas. Kraljica noći koja sme sve. Razuzdanost i greh, perverzije i prezir etike i morala. To je Lilit.

U jevrejskom narodnom predanju to je noćni zao duh. Samo ime Lilah dolazi iz hebrejskog što znači noć, tama, prapočetak. U Talmudu je to prva žena Adamova. U astronomskim katalozima se doduše vodi izvestan planetoid, LILITH, pod šifrom 11811, ali bez astronomskih podataka. To nije indijski Rahu i Ketu. Nije asteroid. Tehnika je toliko jaka da bi otkrila i fudbalsku loptu u daljini do Meseca, a kamoli planetoid, rekli bi, podsmešljivo astronomi.

Teozofi se zgražavaju nad teorijama i pričama o Lilitu, ali legenda je toliko jaka da nam je dohranila efemeride. I da ne bi sve ostalo sumnjivo Lilit je viđen, kažu, mnogo puta, mada ga je izuzetno teško primetiti i pronaći, a prvi put na 0,08 stepena Škorpije, još 21. septembra 1618. godine. Otkrio ga je otkrivač Jupiterovih pega.

Da bi ga pratili i izračunali efemeride, prvi astrolozi i astronomi, otkrivači svih pojava, kao i kasniji, primetili su da se pojavljuje nešto srebrnasto kako prelazi preko Mesečeve površine. Ne pokorava se zakonima nebeske mehanike, bliži je od Meseca, a obilazi Zemlju tri puta sporije. Ima neverovatnu vezu sa seksom i u astroerotici je nezamenljiv. Nazivaju ga i crnim Mesecom.

izradite_natalnu_kartu

Izradite svoju natalnu kartu, brzo i besplatno pomoću kalkulatora (slika levo) a onda potražite simbol Lilit - kad pređete mišem preko njega, možete da očitate u kojem znaku je kod vas Lilit.

Dosadašnja praksa je pokazala da Lilit ima svoje stvarno i snažno značenje i zračenje, a posebno kod osoba koje su na neki način na stramputici, koje se bave crnim naukama, demonologijom, razornim seksom i da one u ogromnom procentu imaju Lilit na značajnom mestu. U dobrim aspektima on je demonski intelekt, on je Kamasutra i sve priče iz 1001 noći. Često razorni seks preobučen u vrhunski intelekt.

simbol_lilit

Bilo kako bilo, ovaj pojam je u astrologiji veoma značajan i daje nam poprilično jasne predstave o onome šta krijemo u sebi i koliko je ta divlja strast u nama jaka, i kakvi smo kada se oslobodimo stega i moralnih okova, i kakvi smo kada smo potpuno intimni, a bez straha i bez stida koji okiva često naše emocije.

LILIT PO ZNACIMA:

OVAN

Lilit u znaku vatre i strasti. Naravno da je ovde i strast užarena, a seks veoma žestok. Sa ovim položajem Lilita uvek su uglavnom oni koji će vas i u prolazu svlačiti pogledom. Uvek željni avanture veoma napadni i spremni na sve, ali vrlo nepristupačni, i nije dobro imati ga u lošem aspektu, jer lako se pređe granica i često sklonost nasilnosti i silovanju zna biti naglašena.

Prijateljstvo, spontanost, strast: šta ljubavnu vezu čini jakom poput stene...

U krevetu dominantni, bez predrasuda, skloni perverzijama ma kog pola, sa željom da sve probaju, isprobaju i dožive i to naglašeno divlje. Vulkan strasti. Poza nije bitna. Sve poze su u igri. Seksualni čin je ovde igra bez granica, a traje dok se ne izvuče i zadnji atom snage iz partnera. Sloboda koju sebi daju osobe sa Lilitom u ovom znaku je potpuna, ali sloboda koju bi trebalo da daju drugoj strani gotovo da ne postoji. Lilit u znaku Ovna naglašava vrlo neverne osobe.

BIK

Bik je znak uživanja, pa shodno tome, Lilit u ovom znaku znači veliku ljubav prema seksu i znači apsolutno uživanje u erotskom. Bik je i znak sporosti, pa imati Lilit u znaku Bika u erotskom uvek znači da se do uzbuđenja dolazi polako i sporo, a to u kontekstu seksualnog uvek znači potrebu za dugom predigrom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.