Astrologija osvajanja: šta raspiruje a šta održava ljubavni plamen vašeg horoskopskog znaka

Saznajte horoskopski znak izabranika vašeg srca, a potom sledite ovaj putokaz kako da održavate ljubavni plamen…

Ovan

Ovnovi su jako romantični, odvažni i vole uzbuđenja... Zbog svega toga, izazovi, prepreke... učiniće da se zaljube mnogo brže. Igrajte čvrsto i pustite ga malo da vas juri, neka pomisli kako je on vas osvojio, a ne vi njega. I nemojte mu olakšavati posao. Uspeh će biti veći. Ovnovi uz flert vole i pomalo da zadirkuju, pa nemojte da se ljutite na neke upadice. Veoma su im atraktivne devojke sa samopouzdanjem i avanturističkim prilazom životu. Ukoliko timski radite na nekom projektu to će vam olakšati ostvarivanje veze. Jednom, kada se zaljube, teško se odljubljuju.

Ovnovima, takođe, mnoge stvari brzo dosade; vezu uvek morate držati aktivnom iz tog razloga i uvek u vezu uvoditi neke novine. Ovnovi ne žele da slušaju priče koje se ponavljaju, tako da ćete uvek morati da imate "na lageru" neke sveže teme za zajedničke konverzacije. Potrudi se da imate različite prijatelje i različita interesovanja.

Bik

Bikove privlače devojke sa klasičnom i izraženom elegancijom. Naročito su im privlačne slatke i uz to odgovorne devojke. Bikovi imaju zadivljujući osećaj za dramu i romantiku. Ako ih dovedete u neko takvo okruženje to je pun pogodak za vas (npr. glumite zajedno u nekoj školskoj predstavi). Bikovi takođe vole da izigravaju viteza u sjajnom oklopu, tako da od njega uvek tražite pomoć, bilo koje vrste, i vrata uspeha će vam se otvoriti. Zapamtite, Bikovi "padaju" na senzitivne, prefinjene devojke. Zato držite se svojih finih manira, i nipošto ne tračarite u njegovom prisustvu.

Oni su strastveni. Duboko su lojalni, i za uzvrat očekuju isto. Pokažite mu da ste uvek na njegovoj strani, podržavajući njegove snove i planove. I budite dobar slušalac. Stalno ga obasipajte gomilom poljubaca i zagrljaja.

Blizanci

Oni se zanose intelektualnom radoznalošću i vole da razotkrivaju tajne. Pričajte mu priče o nekim zanimljivim ljudima, tračeve iz žute štampe i zadivite ga sa svojim divljim idejama, fantazijama o vašoj budućnosti... Nemojte da budete sladunjavi i predvidivi - oni vole devojke koje mogu stalno da prate nove trendove i da budu ultra spontane. Vole da probaju nove stvari, tako da će neki neobični izlasci da probude veliko interesovanje u njihovim očima. Zaljubljuju se u pametne devojke koje mogu da razgovaraju o dešavanjima u svetu i literaturi.

Oni vide sebe kao izuzetne heroje, tako da mu uvek govorite kako je hrabar i brzo će uvideti da ste baš vi njegova srodna duša. Oni imaju ozbiljnu potrebu za nezavisnošću u vezi, tako da mu uvek dajte slobodu i budite mu uvek dobar prijatelj.

Rak

Rakovi su slatki, dušebrižni i znaju da budu jako otvoreni u ljubavnoj vezi. Od devojaka očekuju da mu stalno budu zahvalne na pruženoj nežnosti i da razumeju njegove duboke potrebe. Atraktivne su mu devojke u koje će imati neograničeno poverenje, i koje će mu dopustiti da se oseća velikim zaštitnikom. Da bi mu osvojili srce, budi ultratomatični. Svaki izlazak ili razgovor sa njim učinite specijalnim. Razgovarajte sa njim o stvarima kao što su osećanja, i šta je to važno u životu. Ponekad mu napišite neku ljubavnu posvetu i zadubite se u dubinu njegovih očiju kada vam bude pričao o njegovoj filozofiji života.

Rakovi ne vole napadne i agresivne devojke, pa ako u vezi budete jedan nežan slatkiš - to će biti dobitna kombinacija. Rakovi takođe vole i one male kućne poslove tako da napravljeni kolači ili komplet kuhinjskih noževa za njega mogu da budu izuzetan poklon naročito ako je poklon bez nekog naročitog povoda.

Astrologija emotivnosti: otkrijte koliko je koji znak senzitivan...

Lav

Lavovi su dinamični muškarci. Oni vole nasmejane, srećne devojke koje vole nova iskustva. Teško će vam se odupreti ako budete darežljivi sa svojim vremenom, ako mu budete davali male poklončiće, i naročito od svega prija mu preterano laskanje. Recite tvom Lavu kako ima najlepše oči na svetu i videćete kako mu lice sija od zadovoljstva. Misliće da ga jedino vi razumete, kao niko nikada pre.

Lavovi ostaju zaljubljeni u devojku koja iskreno podržava osobu koja se nalazi u njemu (koja ga nesebično prihvata onakvog kakav je). Morate uvek da znate šta je to njemu važno (sviranje gitare, automobili, itd...) i pokažite mu kako se divite tim stvarima. Lavovi su pažljivi i ako mu dopustite da se brine o vama, a naročito ako ga hvalite zbog toga, on će biti veoma srećan, a sa tim i vi ćete biti zadovoljni vezom u kojoj ste.

Devica

Muškarci Device se uvek trude da razumeju i da budu elegantni. Devojke koje imaju dobar ukus što se tiče odeće i potreban osećaj za modu i modne detalje lako će osvojiti njegovo srce. Oni stalno pokušavaju da dostignu mentalnu i fizičku stabilnost i čvrstinu, zato, pokažite mu da ste puni samopouzdanja, i psihički izuzetno stabilni i zreli, i počeće da sanjari o vama. Da bi vas dečko Devica poštovao kao ženu morate mu demonstrirati svoj integritet i nezavisnost. Najbrže će mu osvojiti srce ako postanete "prava dama"...

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.