Astrologija ljubavi i braka: evo koja 3 horoskopska znaka se mogu venčati do kraja leta 2016.

Zvezde poručuju da će tokom leta 2016. godine neki znaci imati više sreće u ljubavi...

Vodolija

Pripadnici ovog znaka imaju najveće šanse da ozvaniče svoju vezu. Mnoge žene rođene u zanku Vodolija će se ostvariti u ulozi majke, jer su preostali najtopliji meseci u 2016. godinu posebno povoljni kada je reč o porodičnim vezama. Ovo će biti posebno plodan period za pokretanje ozbiljne veze, dok je za parove koji su bili u vezi za dugo, ovo savršeno vreme da kažu sudbonosno "DA".

Rak

Leto će biti veoma povoljno kada su u pitanju ljubavne veze za većinu Rakova. Oni će konačno uspeti da se iz lošeg odnosa izvuku ili će formalizovati nešto što su dugo želeli! Nežni i emotivni Rakovi žude za brakom i vernim partnerom, tako da će tokom leta upoznati nekoga upravo takvog. Ako ste razmišljali o vazdušnom znaku na neko vreme, u julu 2016. godine možete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljnu vezu!

HOROSKOP za brak: koji znak se smatra najboljim suprugom u Zodijaku...

Lav

Iako vatreni Lavovi misle da njihovo vreme da se skrase još nije došlo, leto 2016. će ​​ih totalno zbuniti! Tokom leta njihova komplikovana situacija će se konačno rešiti i sve će biti jasnije nego ikada! Jul i avgust, koji su obično njihovi meseci, doneće mnogo smeha, ljubavi, i takođe predloga!

Za Lavove koji su bili u vezi neko vreme, ovo će biti pravo vreme da se kaže "DA" ili barem razmisli o tome, dok oni koji su sami mogu očekivati fatalnu ljubav kojoj neće biti u stanju da se odupru!

astrologija_ljubavi_i_braka_evo_koja_3_horoskopska_znaka_se_mogu_vencati_do_kraja_leta_2016_1

Izvor: Ženski magazin

M. L.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.