Astrolog objašnjava: zašto su vizualizacije posebno dobre u periodu Lava

Period Lava nam može da pomogne da ostvarimo mnoge stvari u životu. Vizuelizacije će nam sigurno pomoći u tome...

Ako nešto želite onda sigurno radite vizualizacije da bi se to ostvarilo? Ne? Jednostavno je! Hoćete da probamo?

Lepim mislima stvaramo još lepši život, a uz dodatak mašte, koju ćemo upotrebiti da zamislimo sve ono što želimo, biće nam lako da vežbu sprovedemo. Naravno, ovu tehniku zamišljanja idealnog događaja ili situacije možemo primenjivati u vezi baš svega što želimo, ali sada ćemo je napraviti na temu jačanja energije Lava.

Vizualizacija je nešto što je zaista efikasno, i ako vam bude čudno ili smešno iz prve samo nastavite, jer greške ne postoje. Ne možete pogrešiti. Naravno, vizualizaciju radimo samo za pozitivne stvari i za sebe. Ne možemo je raditi za druge, jer je to onda manipulacija i kontrola, kojom Lav ponekad voli da se bavi, jer je on ipak vođa i car. Mi se time ovde ne bavimo jer svako može da stvori za sebe ono što mu je potrebno, ako postoje volja i vera. Pa da počnemo sa vizualizacijom za period Lava...

Astrološke prognoze dan po dan: od 25. jula do 1. avgusta 2016. godine

Možete zauzeti položaj kao za meditaciju ili jednostavno sedite tako da vam je udobno i da ste opušteni. Udahnite duboko nekoliko puta, tako da vam vazduh ispuni pluća i stomak, a zatim polako izdahnite. Bitno je da se dobro opustite, jer je to suština procesa, pošto će se tako i moždani talasi usporiti i doći u alfa stanje, kada ćete biti prijemčiviji da vizualizacija da svoj maksimum.

Zatvorite oči i zatim prizovite u misli sliku onoga što želite. Vidite sebe kako ste savršeno isplanirali svoje obaveze tako da nađete vreme za zabavu i odmor, uživanje i relaksaciju sa prijateljima. Zabavljajte se dok zamišljate. Vi ste sada u centru pažnje. Osećajte se kao zvezda. Svi vam aplaudiraju i reflektori su usmereni ka vama.

Ako ne uspevate da vidite slike, pokušajte da osetite kako bi to bilo. Koji je osećaj kada vam srce igra? Zamislite kako vas svi na poslu hvale zbog dostignuća u firmi, jer vi ste šef ili menadžer meseca, onaj koji dobije na poklon povišicu ili zlatan sat, a možda i najmoderniji mobilni telefon u istoj boji, jer je do 30. jula i Merkur u Lavu, a on voli skupe predmete.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.