Astrolog Nikola Stojanović: Astrologija je tumačenje božjeg rukopisa

Kada se nađemo u nedoumici, često poželimo da nam iskusan tumač života podari savet, a najpreciznije odgovore nudi astrologija, tvrdi Nikola Stojanović.

Krug je, ipak, pravilan. I pre i posle kiše. Rodimo se sa njim, a u njemu su planete i zvezde. Neke šapuću, neke viču, neke plešu, neke plutaju iznad vode. I to smo mi. Kada dođemo do nekakve prepreke ili raskrsnice često poželimo da nam iskusan tumač života podari savet. Jedan od dobrih načina da se dođe do rešenja je astrologija, nauka koja može dati izuzetno precizne odgovore. Egzaktne, kako bi rekao astrolog Nikola Stojanović

Profesor astrologije, Nikola Stojanović, ušao je u profesionalne vode 1997. godine i od tada izaziva veliku pažnju medija i javnosti. I sam je učestvovao u radu medija pišući zapažene astrološke članke za mnoge časopise („Argument", „Nedeljni telegraf", „NIN", „Astrologos" itd.). Preciznost i tačne informacije koje znanjem i instinktom ume veoma brzo da spozna pogledavši u astrološku kartu osobe, države ili događaja (politička astrologija je njegova ljubav i polje u kojoj je priložio mnogo tačnih prognoza) izdvojili su ga veoma brzo, te se može reći da se njegovo ime u astrološkom i medijskom svetu izgovara sa poštovanjem.

Horoskop otkriva tajne vašeg znaka: zašto svako treba da ima Devicu u svom životu...

Još važnija je njegova uloga u stvaranju jedinstvene teorije o stepenima zodijaka, revolucionarna i neverovatno precizna, koju je prezentovao posle višegodišnjeg istraživanja u knjizi „Tajne egzaktne astrologije". Teorija ga je dalje vodila ka lakom i preciznom metodu rektifikacije natalne karte (određivanje tačnog vremena rođenja), što je još jedna od njegovih specifičnosti (jedna od najpoznatijih je rektifikacija horoskopa Josipa Broza Tita). Svoj astrološki rad i pogled na svet izneo je u još dve knjige: „70 astroloških zadataka sa odgovorima" i „Tumači božijeg rukopisa", a ne manje čuvena je i njegova astrološka škola u kojoj se osobe sklone astrologiji efikasno i precizno, za relativno kratko vreme, obučavaju za rad sa klijentima.

O ljudima koji dođu kod njega po savet Nikola Stojanović kaže: Uvek pitam ljude zašto su došli kod mene. Jedna klijentkinja mi je je rekla da je došla jer je nezadovoljna životom. Pogledavši u njenu natalnu kartu, video sam da se ostvarilo sve što joj je predodređeno - ima skladan brak, zdravu decu, materijalnu sigurnost, sve uslove za lep život... Ona je to sve i potvrdila. Pitao sam je kako zamišlja život, šta to ona povrh svih lepih stvari koje ima želi. Činjenica je da ona u horoskopu ima predodređenost da bude domaćica (Sunce u Raku i još četiri planete u istom znaku) i da već živi svoj život u kome je ono što bi i trebalo da bude. Njen problem je bio što je verovatno pod dejstvom medija ušla u nezadovoljstvo i nije shvatala da već ima ono što bi trebalo da ima i da je to prava sreća. Poneki ljudi imaju čudne bajke u glavi i ne cene ono što imaju.

Otkrijte svoj ASTROLOŠKI BROJ: kako da pomoću brojeva poboljšate kvalitet života i odnosa...

Kada vas je privukla astrologija? Kako se desilo da se zainteresujete za nju?

Oduvek sam voleo da čitam knjige, a naročito zimi. Nekada su zime bile prave i oštre i uživao sam da u toplom domu u tom periodu čitam. U vreme kada sam još studirao knjige sam nabavljao od prijatelja i iz lokalne biblioteke. U stanu jedne prijateljice sam na polici jednog dana ugledao knjigu iz astrologije. Bila je to legendarna „Ne verujte, proverite" Mileta Dupora.

Sudbina mi je već namenila da ću morati da je uzmem jer ja imam horoskop da budem profesionalni astrolog. Sudbina mi je, takođe, namestila da ne pronađem neku drugu knjigu već baš tu. Ali nije sve išlo odjedanput i brzo - malo sam je prelistao ali sam je držao nepročitanu pored kreveta šest meseci.

Prijateljica me je pozvala sa pitanjem kada ću joj vratiti knjigu, a pošto nemam običaj da vraćam knjigu a da je ne pročitam, zatražio sam da je zadržim još nedelju dana kako bih je završio. To me je iniciralo. Prvo sam uradio sebi natalnu kartu i počeo da je laički, uz pomoć knjige, tumačim. Ono što me je uvuklo u astrologiju je podatak da imam planetu Neptun u trećem polju (braća i sestre), a taj položaj može dati polubrata ili polusestru. Ja imam oboje. Taj podatak me je fascinirao i osetio sam da astrologija ima smisla.

Zdravlje i numerologija: brojevi vam otkrivaju na koje organe treba da obratite pažnju...

Sada sam u poziciji da imam školu astrologije i da pišem svoje knjige o njoj. U mojoj natalnoj karti se iz više pokazatelja vidi da mi je sudbina namenila da budem astrolog i da je to moje pravo zanimanje. Naravno, ja uživam u svom poslu, volim to da radim i mislim da ga radim dobro.

Kada sam kasnije sebi uradio godišnji horoskop za tu godinu inicijacije u astrologiju, bio sam podznak Vodolija (astrologija) i imao sam planetu Merkur u Vodoliji (Merkur - knjige, Vodolija - astrološke) tako da se, jednostavno, sudbina odigrala onako kako je trebalo da bude.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.