Astro vodič za glavne osobine horoskopskog znaka: šta sve treba da znate o rođenima u znaku Blizanaca

Za ženu rođeni u znaku Blizanaca važi da ume da se zaštiti od razočarenja, a za muškarca rođenog u ovom horoskopskom znaku vlada mišljenje da ima prirodu koja nije ni malo jednostavna...

Žene rođene u znaku Blizanaca

Karakter

Raspoloženje nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje, stalno u oscilacijama, pa može da bude opterećujuća za okolinu. Ipak, omiljena žena rođena u znaku Blizanaca je osoba koja zbog svoje društvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. U suštini ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna, sve po potrebi. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, sledi svoje emcocije samo do izvesnog stepena, a onda izgrađuje odbrambeni mehanizam i štiti sebe od razočarenja.

Praktična crta karaktera dolazi kad tada do izražaja, što se na prvi pogleda ne može zaključiti. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. U ljubavi čini kompromise, sve dok to njoj odgovara. Individualista koji sledi svoj životni put, mada deluje kao da su joj drugi potrebni, suprug, roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret.

Zašto je teško zaboraviti ovaj horoskopski znak: 10 najupečatljivijih karakteristika Blizanaca...

Najbolje se slaže sa - Lavom, Vodolijom, Ovnom, Vagom, Strelcem i ponekom Devicom.

Najčešće profesije - estradna ličnost, glumica, pevačica, voditeljka, novinar, turistički vodič, matematričar, organizator, profesor, prevodilac.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi - pluća, bronhije, šake, reuma, stomačne tegobe na nervnoj bazi, nervne krize.

Najbolji dan - sreda.

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja - svi tonovi sive, srebrnasto siva, bledo žuta, topaz, cvet frezija, patka, roda, ptice.

Omiiljeni odevni predmet: veliki šešir, sportski stil, može u bojama zemlje, za veče blede njianse, lan, pamaučni kompleti.

Muškarci rođeni u znaku Blizanaca

Karakter

Večiti dečak i po izgledu i po ponašanju, pričljiv neko koga kada prvi put sretnete, imate utisak da ga znate godinama. On je uglavnom načitan, u sve se razume, sve ga zanima, od sporta do umetnosti, voli da bude obavešten i voli da upoznaje ljude. Priroda mu nije tako jednostavna kako to izgleda na prvi pogled, jer on ima svoje strahove, da možda neće dobiti dovoljno ljubavi u životu, da ga ne cene koliko bi trebalo.

Često ima strah od neuspeha, ali to kompenzuje na nejmu svojstven način i to humorom. Sa ženama je bolji kao prijatelj i rođak nego kao ljubavnik, čak iako može ostaviti utisak erotičnosti, on u dubini duše više voli prolazne avanture koje ga ni na šta ne obavezuju. U ženi pre traži majku, sestru, drugaricu nego ljubavnicu.

Šta prvo slovo imena govori o karakteru ličnosti i kako nas to određuje...

Najbolje se slaže sa: drugim Blizancima, Vagom, Lavom, Devicom, Škorpijom, Strelcem, Vodolijom, dok sa Jarcem i Ovnom i ne baš. Sa Ribama je na istom talasnoj dužini, ali često dolazi do sukoba.

Najčešće profesije: pisac, pevač, glumac, novinar, trgovački putnik, privatni preduzetnik, često menja poslove, uvek ima nove ideje, vlasnik video kluba, režiser, stilista, modni kreator.

Bolesti od kojih najčešće boluju i osetljivi organi: nervoza, upala nerava, bolovi u ramenu, bronhitisi, problemi sa genitalnim organima, kostima, sklonost povredama.

Najbolji dan, broj, planeta koja na njega najbolje deluje: sreda, broj 3, Merkur i Pluton.

Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja: bela, bledo žuta, sve nijanse sive. Voli metalni nakit, narukvicu, orhideju, fazan, majmun.

Omiljeni odevni predmet: bermude, sandale, komotna odeća, farmerke, smeo je u kombinacijama.

astro_prica_sta_sve_morate_da_znate_o_jednom_blizancu_1

Izvor: Astrozenit

Jasminka Holclajtner

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.