Astro upozorenja od 5. oktobra 2016: Mars kvadrat Jupiter podseća da pažljivo biramo svoje bitke

Aspekt Marsa i Jupitera donosi energiju koju treba kanalisati kako ne bi došlo do nepotrebnih konflikata - vreme je za defanzivu.

Tranzitni Mesec se tokom 4. oktobra 2016. godine kreće drugom i trećom dekadom znaka Škorpije, te dan završava na fiksnoj zvezdi Agena, koja učvršćuje poziciju, jača prijateljstva i donosi dobrobit kroz poznanstvo sa uticajnim osobama.

Takođe, donosi jaku mentalnu aktivnost, jača sarkazam i "šarmira masu rečima". No, prije toga, Mesec aktivira i Al Zuban al Shamaliyyah na 19. stepenu Škorpije, poznatiju kao Severna Skala, bledosmaragdna zvezda iz sazvežđa Vage, prirode Jupitera i Merkura, koja donosi potrebu za uspehom i priznanjima, velike ambicije i dobru sposobnost organizovanja.

Tu je i fiksna zvezda Unk al Hayyah na 20. stepenu Škorpije, violentna zvezda prirode Marsa, koja aktivira hronične bolesti, donosi nagle nesrećne okolnosti, problem sa vlastima, intrige i loš odnos okruženja prema osobi, pa zato pazite gde se krećete tokom dana i šta kome govorite, posebno u poslepodnevnim časovima.

Sutra, četvrtak Mesec napreduje ka Bunguli, poznatoj kao i Toliman, zvezdi prirode Venere i Jupitera, koja donosi pomoć uticajnih prijatelja, uspeh u diplomatiji, ali i opasnost od trovanja, posebno alkoholom. Tokom dana, Mesec će napredovati do 6. stepena Strelca, od Acraba, nemilosrdnog plaćenika željnog moći, do Marfika, strastvenog borca za pravdu, koji u svojoj borbi ne vidi skrivene opasnosti. Obe navedene zvezde donose i problem sa očima, pa se čuvajte fizičkih povreda u predelu lica, ali i svega onog što nije vidljivo na prvi pogled.

Dispozitor Meseca je Mars, a sutra u večernjim satima to postaje Jupiter. Tranzitni Mars iz znaka Jarca od 5. oktobra u naredna tri dana zaklapa egzaktan kvadrat prema Jupiteru iz znaka Vage. Ovaj aspekt, uz uzajamno lošu recepciju navedenih planeta, donosi intervenciju zakona, kršenje nekog pravnog akta, potpisivanje loših ugovora ili potrebu da se isti raskinu (loši brakovi, nepovoljni poslovni ugovori i ugovori o radu, i drugo). Ako vodite neki sudski proces, ovaj aspekt će doneti pomak, ali ne i konačno razrešenje istog.

Psiholozi savetuju: kako najbezbolnije izaći iz konflikta i završiti svađu...

U narednim danima osetićemo pad optimizma i entuzijazma, jer će naša "široka"razmišljanja i ideje (Jupiter u vazdušnom znaku Vage) ograničavati (kvadrat) nepovoljne okolnosti i loša pravna regulativa (Mars u zemljanom znaku Jarca).

Ovo je i aspekt borbe za lična uverenja, u kojoj uz pomoć oštre retorike pokušavamo da zaštitimo ličnu filozofiju. Iako će sve da vas iritira u narednih nekoliko dana, pokušajte bar na kratko da ignorišete potrebu za isterivanjem pravde, prećutite neke stvari, jer ovo definitivno nije pravi trenutak za paljenje novih vatri.

Na zdravstvenom planu, obratite pažnju na urinarne infekcije, te povedite računa o kardiovaskularnom sistemu, jer su moguće nagle oscilacije krvnog pritiska. Ugrožen je i skeletni sistem, pa se čuvajte fizičkih povreda ekstremiteta.

astro_upozorenja_od_5_oktobra_2016_mars_kvadrat_jupiter_podseca_da_pazljivo_biramo_svoje_bitke_2

Astrolog: Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.