Astro tumačenje duševne hrane vazdušnih znakova: vizionarske Vodolije, Vage i Blizanci

Neobična strana Vodolije, Vage i Blizanaca izvire iz njihovog aktivnog uma u kojem ideje pršte poput vatrometa!

Vazdušni znakovi (Vodolija, Vaga, Blizanci) veruju u znanje, hrane se učenjem, skupljanjem informacija, komunikacijom. Za njih su ideje jednako stvarne poput nekog opipljivog predmeta. Mogu biti neobični po svojoj fascinaciji knjigama, pričama, internetom, brojevima, nauci ili filozofijom.

Pripadnici vazdušnih znakova svoju neobičnost izražavaju rečima, posebnim stavovima, često naprednim i revolucionarnim idejama. Otvoreni su i vrlo tolerantni. Često se bave društvenim aktivizmom, zalažu se za ljudska prava i reformu društvenih odnosa. Napredak pokreću nadahnjujući druge svojim vizijama, često će podučavati, pisati, prenositi informacije. U duši su društvena bića, važna im je razmena ideja i društvena prihvaćenost pa će pažljivo odmeriti vlastitu neobičnost i izbegavati radikalne stavove.

Bikovi i Jarčevi, Vage i Vodolije: u kom je horoskopskom znaku rođena vaša srodna duša...

Vole da pripadaju probranom društvenom „staležu". Nekad su bili hipi, a danas su verni pripadnici društvenih mreža. Mogu imati hiljade prijatelja i kontakata na društvenim mrežama, a u stvarnosti biti usamljeni.

 

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.