Astro tumačenja vašeg životnog poziva: gde srce vuče Bika, Devicu i Jarca

Stabilni i ukorenjeni u materijalni svet, pripadnici zemljanih znakova (Bik, Devica, Jarac) zakoračiće izvan prihvaćenih granica najpre u načinu korišćenja svojih resursa, svladavanjem svakodnevice...

Bik, Devica i Jarac skloni su tome da napuste gradski život i žive na pustom imanju u skladu s prirodom. Odbaciće automobil i koristiti se biciklom, ugrađivati solarne panele na krovove svojih kuća, najmarljivije reciklirati i protestovati protiv svake vrste zagađenja. Kreativno će graditi „pametne kuće" i brinuti o održivom razvoju.

Pripadnike zemljanih znakova možemo smatrati čuvarima prirode, čuvarima Zemlje. Nutricionizam i ishrana kod njih su pitanje održivosti pa će se izuzetno brinuti o ekološkoj proizvodnji hrane, o ekologiji uopšte.

Uporni, strastveni i odani porodici: kakvi su zaista Bikovi...

Svoju snagu crpe u stvarnosti, stvaranju hrane, lepote, zdravlja, uređivanju sveta oko sebe. Unosiće razne praktične inovacije u svakodnevicu koje olakšavaju rad i poboljšavaju zdravlje.

Svoju neobičnost će ponekad izražavati ukrašavanjem tela. Vole tetovaže, veruju u vežbanje, rado se odevaju u prirodne materijale. Lako će prihvatiti svoju neobičnu stranu jer im nije preterano stalo do mišljenja drugih.

bik_devica_i_jarac_cuvari_prirode_cuvari_zemlje

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.