Astro tajne tranzitne Venere u Ribama: ovo su osećanja koja ne treba da nas plaše

Ribe vladaju poljem tajni, Venera donosi i ljubav i snove... Zajedničkim snagama Venera u Ribama vodi nas u samo nama znane svetove.

Od 12. marta do 5. aprila 2016. godine tranzitna Venera u Ribama.

Da li su trčanja po rubovima kože, zaista prerasla u beg? Da li su otisci, uparani u nečije nebo, zauzdali krik? Da li proliveni u ekstazama zaista znamo kako da nečujno, oporo, nemušto, izdahnemo Sebe?

Venera je ušla u znak Riba. Ribe prirodno vladaju 12. poljem tajni. Ono skriva ushićenja. Telepatske poruke. Snovi koji mešaju našu realnost. Provlačimo se kroz vlastita bunila. Nesigurni u ono što bismo hteli, ali sasvim sigurni u svoja odredišta. Ljubav je jedini cilj, premda sama nema cilja.

Astro obećanja muške energije: šta Mars u Strelcu donosi vašem horoskopskom znaku i podznaku...

Sve oko nas postaje misteriozno, tajno, kodirano, skriveno. I emocije i ljudi koje srećemo. I naši partneri postaju stranci i mi njima. Jer postoje deobe u nama i mesta na koja ne puštamo nikoga. Ponekad ni sebe. Postoje delovi nas još uvek skriveni. Poneke reči nikad izgovorene. Dolazimo do pomisli da partnere ne poznajemo, ne poznaju ni oni nas. Neka otkrića mogu nas fascinirati, neka zaludeti, a neka utopiti u svojim slutnjama. Sada se ostvaruje ono što smo želeli. A možda i više od tog. Sve priče imaju svoje završetke, a sada su to vaše.

Spaja se nespojivo. Vanserijsko. Nešto u što može sumnjati celi svet. Ali ne i vi. Jer, rekli bi, na obroncima emocija, nema podela. Sudaraju se dva potpuno različita sveta i baš zato što su nepoznata jedno drugome, tu su. Najveće eksplozije uvek su upalili najjači ljudi.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.