Astro saveti za sredinu aprila 2016: kako sačekati retrogradni Mars

Sredinom aprila 2016. godine očekuje nas veliki trigon u zemljanim znacima: Merkur je na sredini Bika, Jupiter na sredini Device i Pluton na sredini Jarca.

U drugoj polovini aprila 2016. godine imamo tri planete (Mars, Pluton, Merkur) koje kreću retrogradno i koje će od nas u idućem razdoblju zahtevati strpljenje, distanciranje, samoanalizu. Ovo kretanje najviše će osetiti pripadnici znakova Rak, Jarac i Škorpion, koje u sledećih par meseci očekuje unutrašnje putovanje. Zdravstveni problemi i dalje su u pozadini uticaja ovog meseca.

Marsu je najteže da bude retrogradan jer je on sam po sebi inicijator, pokretač, pa u sledećim mesecima treba pripaziti na agresivnost, potisnutu strast, nervozu, na svađe i konflikte, na upale i ozlede prilikom fizičkog rada. Retrogradni Mars nam vraća stare ljubavi, ali nam donosi i preljubu ili prevare. S druge strane, ovo je dobro razdoblje za samoanalizu, vežbu, terapiju, meditaciju.

Oni koji su hrabri i kreativni imaju priliku u prvoj polovini aprila preokrenuti situaciju u svoju korist. Prva polovina aprila je odlična za sve nove početke i projekte.

Astro lekcije samostalnosti: da li će nam tranzitna Venera u Ovnu doneti ravnopravnog partnera...

Oko 17. aprila Mars na 8 stepeni Strelca biće stacioniran i kreće retrogradno. Retrogradni Mars smanjuje nivo energije i vraća protok energije prema unutra. To često rezultira zbunjenošću na ličnom planu. Kako će na početku biti u vatrenom Strelcu, ljudi mogu postati ljuti, implusivni ili nestrpljivi. Sad je vreme da se uspori.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.