Astro saveti za izgradnju ljubavi: kako da depresiju zamenimo energijom dok tranzitna Venera putuje kroz znak Jarca

Ako vam se čini da je Venera u Jarcu spustila neku maglu koja se zavlači u najudaljenije uglove duše i ruši nas iznutra, ne brinite - uvek postoji sistem preuzimanja energija!

Tranzitna Venera je zakoračila u znak Jarca 23. januara 2016. i tu ostaje sve do 18. februara. Tranzit koji će u najvećoj meri obeležiti drugu polovinu zime 2016. Jarac je znak čekanja, ozbiljnosti, građenja pozicije, skupljanja i zatvaranja. Kako onda voleti dok je Venera u Jarcu?

Kako uopšte zavesti jednu Veneru u Jarcu? Kako je Anđelini Žoli pošlo za rukom da na snimanju filma "Mr. & Ms. Smith'', zavede Breda Pita, koji ima Veneru u Jarcu? Kako zavesti nordijsku lepoticu Skarlet Johanson ili filmsku divu Džulijan Mur? Kakve su karakteristike morale imati žene koje je zavodio veliki Frenk Sinatra? Kako su to radili Elvis Prisli ili Rok Hadson?

Za Veneru u Jarcu će reći da je hladna i neumoljiva, jer Veneri, kao benefiku, nije mesto u kući Saturna, velikog malefika. Lilli zapaža da su u astrologiji Veneri sve planete prijatelji, osim Saturna. Vreme ruši ljubav, ali istovremeno, Saturn je egzaltiran/ushićen u znaku Vage (Venerino sedište), da bi izgradili ljubav, potrebno je vreme!

Numerološki vodič za 2016. godinu: gde će vas voditi srce...

Tranzitni Saturn, kao dispozitor ove Venere, je trenutno u znaku Strelca, u 12. znaku od nje. Ovo je ljubav koja odlazi u nepovrat. Maštanje, filozofiranje, uzaludno čekanje i traženje izgovora.

- Ne, neću ga pozvati sad, možda spava... ili uči! Da, sigurno uči! Ali, nije bitno... pozvaću ga sutra... možda...

- Ne, ne mogu joj napisati poruku. Možda ona nije za mene. Da, sigurno nije, izvan je moje lige...

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

01/02/2016 Luka3rd
Vau kakav tekst! Sjajan, inspirarivan, bajkovit! Odavno ne pročitah nešto ovoliko lepo. Hvala!