ASTRO SAVETI: U kom horoskopskom polju vas danas čeka važna vizija (16. avgust 2016.)

Dan je dobar za kraća putovanja, pripremu melema, čajeva, promenu medikamenata ili za početak novog načina ishrane.

Tranzitni Mesec se danas kreće od 22* Jarca do 5* Vodolije. Juče je prošao taj fatalni susret sa Plutonom, bar još jednom smo uspeli da umaknemo neumoljivoj ruci sudbine. Mesec dan otpočinje na Terebellumu, usamljenom pobedniku okruženom zidinama svoje tvrđave, nastavlja preko veštog, spretnog, odvažnog i religioznog Tarazeda, ka prvoj dekadi znaka Vodolije.

Tu ga čeka Al Minhar al Dajajah, pesma umirućeg labuda, slika nadnaravne lepote, ljubavi prema vodi i uspeha koji dolazi nakon očaja. Dan završava prelaskom preko Altaira, žute zvezde iz sazvežđa Orla, koja donosi liberalne stavove, hrabrost, darežljivost, odlučnost, interes za stare i neobične stvari, ali i narušavanje ugleda ili probleme sa decom.

Dan je dobar za kraća putovanja, pripremu melema, čajeva, promenu medikamenata ili za početak novog načina ishrane. S druge strane, treba izbegavati bitne razgovore o emotivnom ili porodičnom životu. Tokom ovog tranzita ne preporučuju se zaruke ili ulazak u brak.

Meditacija u skladu s horoskopskim znakom...

Danas je mašta pomešana sa oblacima (Mesec u opoziciji sa Uranom, pa kasnije Mesec u Vodoliji) i vodi nas na putovanje u daleke krajeve, vraća u detinjstvo i podseća nas na stare prijatelje koji su sad negde daleko, u inostranstvu( dispozitor Meseca je Saturn u Strelcu). Popodnevni sati mogu doneti preteranu nervozu, osećaj uznemirenosti, zbog nekog čudnog predosećaja, koji ni sami sebi nećete moći obrazložiti.U večernjim satima očekujte poziv ili susret sa prošlošću, obučenom u neko novo ruho.

Tranzitno Sunce će danas zatvoriti egzaktan trigon sa retrogradnim Uranom u znaku Ovna. Danas je dan kada ćete reći: ,,Bože, koji sam ja genije!'', ili ,,Pa zašto se toga ranije ne setih?''. Uran će danas svakom od nas doneti taj ,,udar genijalnosti'' na nekom životnom područiju, jer istovremeno aspektuje oba svetla, i Sunce i Mesec.

Pogledajte koje vam polje u natalnoj karti počinje u znaku Vodolije, te u skladu sa značenjem tog polja, očekujte preokret i promenu okolnosti u Vašu korist, te svojevrsnu viziju ili predskazanje, jedan jak predosećaj, poruku iz budućnosti, koja će Vam danas, a i kasnije, biti od velike pomoći.

izradite_natalnu_kartu

Astrolog: Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.