Astro saveti: šta nam donose a šta odnose planete sudbine (Saturn trigon Uran)

Saturn i Uran? Ove planete sudbine svim horoskopskih znakovima će doneti velike promene. Ali jedno je sigurno, Vodolije će te promene obožavati...

Saturn i Uran, planete ambicije i neočekivanih situacija, trajnosti i novina, koje upravljaju Jarčevima i Vodolijama, već neko vreme obrazuju sjajan aspekt, koji predstavnike ovih znakova vodi ka važnim odlukama, realizaciji interesantnih ideja i sklapanju novih poslova. Nazivaju ih i sudbinskim planetama, zbog čega se ovi znaci u narednom periodu mogu naći i na nekoj vrsti životne prekretnice, naročito ako sarađuju sa strancima, bave se predavaštvom, turizmom, marketingom, izdavaštvom, sportom.

Međutim, ne smemo zaboraviti da Jarčevi ne vole promene, a Vodolije ih obožavaju, Jarčevi igraju na sigurno, dok Vodolije uživaju u riziku. Zbog toga ni promene u njihovim životima ne mogu da budu iste, bez obzira na to što su pod uticajem istih planeta, jer vladaoci desetog zodijačkog znaka su Saturn i Uran, a jedanaestog Uran i Saturn.

Snaga Saturna je ojačana trigonom sa Uranom, ali s druge strane oslabljena pod uticajem slabog Jupitera iz Device, pa narednih meseci može doći do zastoja u realizaciji ciljeva. Ali, period do 9. maja možete da iskoristite da pripremite teren za nove poslove, koje duže vreme imate u planu, što se posebno odnosi na fleksibilne znake, Blizance, Device, Strelčeve i Ribe.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.