Astro saveti: koji sport odgovara vašem horoskopskom znaku

Lavovi uživaju u tenisu ili plivanju, a za Škorpije je idealan maraton.

Ovan

Toliko ste dinamični i puni energije koju morate negde da "ispucate", da jednostavno prezirete odmor što se itekako odražava na vaše zdravlje. Potrebno vam je više sna, manje kafe, a na cigarete zaboravite, bez obzira što mislite da vaš organizam može sve da podnese. Biciklizam, tenis i fudbal su vaši omiljeni sportovi, mada uživate i u reli trkama. Srce vam, takođe brže zakuca već pri pomisli na rafting ili bandži skokove, ali čuvajte vašu slabu tačku, glavu.

Bik

Pošto spadate u jedan od najizdržljivijih znakova, možete da se bavite svim vidovima rekreacije, mada vam najviše odgovaraju vodeni sportovi, na primer, vaterpolo, akvabik, plivanje. Redovno vežbanje nije problem za vas jer ste uporni, pa je sve samo pitanje vaše odluke. Ako niste neki veliki ljubitelj gimnastike ili aerobika, više šetajte ili radite vežbe za vratni deo kičme, vašu slabu tačku. I radovi u bašti mogu vam prijati, a zbog urođenog osećaja za ritam, ples može biti odlična rekreacija za vas.

Kako položaj Marsa u natalnoj karti pokazuje kojim sportom treba da se bavimo...

Blizanci

Vi volite raznovrsnost, a vaš nervni sistem "vapi" za opuštanjem, pa zato uvek birate neki nov vid rekreacije, kako vam ne bi bilo dosadno. Prija vam i bilijar i dvoranski hokej, ali ćete se rado oprobati i u skijanju na vodi ili jedrenju na talasima. Ipak, vašoj prirodi željnoj promena i druženja, odgovaraju grupni sportovi kao što su košarka, tenis, stoni tenis i mačevanje. Kad vežbate, vodite računa o pravilnom disanju, jer su pluća vaša slaba tačka.

Rak

Odgovaraju vam vežbe koje možete da upražnjavate kod svoje kuće, pa nećete pogrešiti ako kupite sobni bicikl ili stazu za rekreaciju. Pošto ste najčešće skloni gojenju, leže vam sportovi u kojima ćete sagorevati kalorije, a ne povećavati mišićnu masu, pa su i plivanje i akvabik, idealan izbor za vas.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.