Astro saveti: kako odabrati poklon za svaki horoskopski znak

Ponekad je teško odabrati poklon za najmilije, partnera ili prijatelje. Međutim svaki znak zodijaka ima nešto što najviše voli ili što bi želeo da ima...

OVAN

Ovnovi su temperamentni i originalni pa kada im poklanjate nešto, važno je da dobro znate njihove navike i šta im se dopada. Ako ne poznajete dobro osobu u znaku Ovna a želite da je/ga iznenadite, neka to bude nešto univerzalno i ne eksperimentišite. Dobar parfem za damu i ulaznica za neki događaj (utakmicu, koncert, bioskop..) za gospodina, to je pravi izbor!

BIK

Bikovi su poznati romantičari a ako moraju, oni su i materijalisti. Uvek će se obradovati pozivu na večeru u neki dobar restoran. Nije to zato što oni vole da jedu, Bikovi uživaju u hrani za razliku od nekih koji jedu neumereno. Poklon može da bude i neka dobra kutija za nakit za damu a muškarcu možete kupiti novčanik ili zanimljiv privezak za ključeve.

Astro saveti: koja tehnika protiv stresa je najbolja za vaš horoskopski znak...

BLIZANCI

Blizanci su izuzetno inteligentni i oni tačno znaju šta od koga mogu da dobiju. Za njih je karakteristično to da ne razmišljaju šta je unutra već ih zanima kako ste i zašto baš to izabrali. Za njih je dobra knjiga uvek kvalitetan poklon, to će ih obradovati. Bez obzira na to kog su pola, vole da uče, čitaju, istražuju pa ako baš ne znate šta, poklonite knjigu, ako je moguće, što skorijeg izdanja, jer su sve ostalo, sigurno pročitali.

RAK

Nežni Rakovi su zahvalni na tome što ste uopšte poželeli nešto da im poklonite, što ste baš u tom trenutku mislili na njih i zaista će se obradovati pre svega vašoj nameri.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.