Astro savet za više novca i energije: kako da podignete nivo pozitivne shar chi energije

Mesec gradi i trigon sa retrogradnim Plutonom u znaku Jarca, pa ako već duže vreme želite da otpočnete bilo koju vrstu projekta, danas je pravi trenutak za to.

Tranzitni Mesec se tokom današnjeg dana kreće do kraja druge dekade Device. Prelazi preko fiksne zvezde Zosma, poznate kao i Wadha-mudra, donosi 'pad u vatru' i podnošenje žrtve za više ciljeve. U stopu je sledi fiksna zvezda Coxa ili Al Kharat, koja jača intuiciju i budi proroka u nama.

U večernjim satima Mesec u tranzitu prelazi preko Mizara, zvezde koja nosi opasnost od opekotina, a na globalnom planu masovne nesreće i moguće požare.

Tranzitni Mesec je u opoziciji sa Neptunom, pa verovatno dok ovo čitate pijete kafu, a razmišljate kako ćete večeras piti svoj omiljeni čaj, dok ogrnuti u čistu posteljinu čitate knjigu, koju ste davno započeli.

Lunarna astrologija: šta nam donosi mlad Mesec u velikom vatrenom trigonu...

Mesec je u istom znaku sa funkcionalno oštećenim Jupiterom u Devici, a dispozitor im je Merkur, koji im se nedavno pridružio u znaku Device, te je tu svoj na svome. Danas ćemo biti sitničavi, razdražljivi, skloni preuveličavanju i 'brzom jeziku'. Sigurno će vas danas iznervirati vest koju ste pročitali u dnevnoj štampi. Čućete pogrešne informacije, ući u sukob s kolegama.

Međutim, Mesec takođe gradi i trigon sa retrogradnim Plutonom u znaku Jarca, pa ako već duže vreme želite da otpočnete bilo koju vrstu projekta, od kojeg biste imali i najmanju finansijsku korist, danas je pravi trenutak za to.

Kombinacija Meseca, Merkura i Jupitera (a uskoro im se pridružuje i tranzitna Venera!) predstavlja i rad i dobitak od rada, materijalno dobro koje ste stekli 'vlastitim rukama', tj. koristeći sva znanja i umeća koja posedujete. Novac će pristizati u više navrata, jer sa Devicom sve mora biti sitno i dozirano, ali će novac ipak doći, tako da nemojte propustiti priliku za novi poslovni početak tokom današnjeg dana.

Krajem dana pazite na ishranu, jer će se nervoza koju skupljate u sebi tokom čitavog dana, odraziti na vaš probavni sistem. Obucite nešto belo danas (bar jedan deo odeće), obavezno ponesite šešir, i potrudite se da svaki trenutak provedete u prirodi.

Lagana šetnja kroz park ili šumu u večernjim satima će učiniti čuda za vaš nervni sistem. Ukoliko danas u svoj dom unesete buket svežeg cveća ili novu saksijsku biljku, značajno ćete podignuti nivo pozitivne, lepršave, yang energije (kod Kineza poznate kao shar chi), što će na dugoročnom planu izazvati pozitivne efekte u všem porodičnom i poslovnom okruženju.

Danas, 5. avgusta 2016. godine, budite malo manja cepidlaka, manje sitničavi i malo manji hipohondar i dan će ipak biti divan.

slikalink_parovi_koji_moraju_proci_kroz_iskusenje.jpg

Astrolog: Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.