ASTRO savet za mlad Mesec usred kvadrata Venere i Saturna: Kako da pobedite osećaj usamljenosti i nezadovoljstva (27. januar 2017)

Mlad Mesec će pojačati osećaj iritacije koji zrači iz svih naših nedaća, sa sobom noseći nelagodnosti, otvarajući prostor za razvijanje već započetih konflikta, ali i stvoriti mogućnost da se staloženim akcijama stane na put ljubavnim i finansijskim problemima.

Petak, 27. januar 2017. godine donosi nam mlad Mesec, kojim dominira Saturn u kvadratu s Venerom. Ova pojava staviće akcenat na sve poteškoće koje imamo u našem ljubavnom životu ili finansijskoj situaciji.

Kako je ovo poslednja faza u ekliptičnom krugu putanje Meseca, koji je otpočeo u septembru 2016. - negativna energija će rasti sve dok ne preduzmemo odlučujuće korake kako bi rešili probleme. Strpljenje i odlučnost igraće krucijalnu ulogu i rešavanju svih naših poteškoća.

Mlad Mesec u Vodoliji donosi susret srodnih duša: Evo kakva misterija na nebu će nas opčiniti 27. januara 2017. godine

Saturn u kvadratu s Venerom najjače utiče na mladi Mesec, izazivajući nelagodnost ali i podstičući na akciju. Povezanost Saturna odražava se u dva semikvadrata čije udruženo delovanje daje na značajnosti, dodajući stres u veze, utičući na negativna osećanja, razmirice i probleme. Nije neuobičajeno da se pod ovakvim uticajem stvori osećanje usamljenosti i depresije.

Problemi se mogu javiti i na novčanom planu, zato se savetuje izbegavanje većih troškova. Uprkos tome što je manjak motivacije prisutan u ovim momentima, važno je uložiti veliki trud, bilo u vezi, na radnom mestu ili u nekom drugom bitnom aspektu života.

Ovo je najgore vreme za ignorisanje obaveza, pogotovo prema voljenoj osobi. Iako će se osećaj samoće uvući u nas, ne smemo razočarati nama blisku osobu koja se uzda u nas da joj pružimo preko potrebnu utehu i oslonac.

Mlad Mesec ovog januara pada na 8 stepeni Vodolije, medjutim tu se znak Vodolije ogleda u manjoj zvezdi Ptolomejevog sazvežđa Jarac.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.