Horoskop otkriva njihovu dušu: kakvi su prijatelji Ribe, Škorpije i Rakovi

Nije preterano reći da su prijatelji naša prava porodica, ona koju smo svesno odabrali. Oni su najvažniji svedoci našeg životnog putovanja, podrška bez koje mnogo toga ne bi bilo moguće. Šta su spone pravih prijateljstava i kakav ste vi prijatelj, istražite uz pomoć zvezda.

U vodenim prijateljima naći ćete pažljivog slušaoca koji razume vaša osećanja, saoseća i zna kako vam pružiti pravu vrstu utehe. Vodeni znakovi svoje prijatelje biraju intuitivno, uglavnom neće pogrešiti u prepoznavanju srodne duše. U vama će uvek videti ono najbolje. Neće bežati od toga da vam pokažu svoja osećanja ili koliko im značite. Budući da su vrlo emotivni, prijateljstvo sa njima treba pažljivo negovati. Oni spadaju u prijatelje koji mogu biti ljubomorni. Vole kad im pokažete svoju prijateljsku ljubav i od vas će očekivati privrženost. Nipošto ne smete sa njima biti grubi ili hladni kad očekuju vaše razumevanje.

Horoskop - saznajte sa kojim znakovima imate najbolju ljubavnu i erotsku hemijuHoroskop - saznajte sa kojim znakovima imate najbolju ljubavnu i erotsku hemijuKombinacija znakova koji imaju najbolju seksualnu hemiju sigurno će vas iznenaditi. Ti astrološki znakovi na prvi pogled nisu…

Rak je izrazito brižan prijatelj koji ponekad i pre vas zna šta vam je u određenom trenutku potrebno. Ako vam ikad zatreba, Rak ima najbolje rame za plakanje.

Sa Škorpijom morate biti potpuno iskreni i odani. Mora znati da se na vas može osloniti inače će vas hladnokrvno odbaciti. Nije tolerantan prema greškama, a ako vam i oprosti, nikad neće zaboraviti. Ali, sa druge strane, on će biti vaš psiholog, najodaniji prijatelj i boriće se za vas.

Ovi horoskopski znakovi su najbolji prijatelji i ljubavni partneri: njihova vrednost je neprocenjivaOvi horoskopski znakovi su najbolji prijatelji i ljubavni partneri: njihova vrednost je neprocenjiva4 horoskopska znaka koja uvek treba da imate u svom životu - oni su najbolji prijatelji i partneri!

Ribe su najobzirniji i najsrdačniji prijatelji. Vrlo su emotivne u prijateljstvu i žele od vas istu pažnju koju vam i same daju. Prijateljstvo sa Ribama morate pažljivo negovati i paziti da ih ne povredite kritikom, nemarom ili nerazumevanjem. Zauzvrat ćete dobiti doživotnog prijatelja i bezuslovnu ljubav.

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.