ASTRO PROGNOZE za vikend ljubavi: kako do nežnosti uz Mesec u Vagi

Energija se menja na dan prelaska Meseca u Vagu. Evo kako vam može pomoći element Vatre tokom vikenda...

8. jul 2016. godine je dan povoljan za promene, koje donosi Mesec u Devici, koji je dobar za praktične stvari, svakodnevne aktivnosti, posebno vezane za posao, zdravlje, pružanje usluga drugima, pomaganje ili za čišćenje, uređenje doma ili poslovnog prostora itd. Povoljan je i za komunikaciju, druženje, dogovore razgovara koji mogu da budu uspešni jer je Merkur u sekstilu sa Jupiterom. Biće i dobrih vesti. Dobro je da ispoljite svoje stavove i mišljenje. Ovo je lunarni dan povoljan za prelazak ranije učinjenog u materijalni oblik, dakle za realizaciju onoga što je već započeto kroz neku vrstu rada i aktivnosti.

Venera je u Raku 8. jula još uvek u trigonu sa Marsom u Škorpiji, što povoljno utiče na ljubavne strasti, muško-ženske odnose, ljubavne veze, posebno ako imate podznak u Ovnu ili Škorpiji. Venera je i u kvadratu sa Uranom u Ovnu, što može doneti i uzbuđenja, iznenadne susrete, kontakte, ali i da deluje na finansije, donese neočekivane troškove, ili neke napete odnose, koji mogu da vas uzbude ili uznemire. Nije povoljno vreme za ulazak u novu vezu, jer neće potrajati, a pratiće je osećanje neizvesnosti i uzbuđenja.

Kineski horoskop za jul 2016. godine...

Najviše će delovati na one koji imaju podznak u Biku ili Vagi. U Biku kroz odnose drugima iz okoline, gde može da iskrsnu i neki kontakti koji nisu prijatni i gde je potrebno da pokažete nešto više fleksibilnosti i takta da biste ih rešili. Uzbuđenja i napetost su mogući u odnosima sa drugima iz neposredne okoline, pre svega kroz posao, komunikaciju u poslovnim odnosima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.