Astro prognoze za prvu sedmicu marta 2016. godine: dah svežine u ljubavnom životu

Sve do 7. marta 2016. godine zvezde su nam pripremile beg od stvarnosti i to u umetnost, muziku... Očekuje nas, očigledno, dobar provod!

Znate onu "ćutnja je zlato"? Pozlatiće nam se ova sedmica, Merkur je u Ribama. Dežurni ćutljivac, smooth operator. Osim što ovaj Merkur nerado govori, rado i zaboravlja. Nakon pričljivog, društvenog, internet pričljivca Vodolije, malo tišine nam neće škoditi. Vreme je za muziku i umetnost. Komponovanje, fotografisanje, slikanje, maštu, romantičnost, idealizaciju, meditaciju, malo bežanje od realnosti, u tišinu. Merkur u Ribama je artističan, kreativan, duhovan i katkad sklon da "zamuti". Ali ne zamerite mu ovo zadnje jer u prvom redu dobro "zamuti" sebi. Sve jeste i ništa nije. Ribe.

Mars takođe napušta znak Škorpije i ide u svetskog putnika Strelca. I sve bi bilo dobro, da ovo dvoje nisu u kvadratu - Merkur u Ribama i Mars u Strelcu. Strelac filozofski nastrojen i otvoren, širokog srca i pogleda na život, može imati malo problema s depresivnom, tugaljivom Ribom sklonom da zaboravi i odluta... Princip vatre (Strelac) i vode (Ribe) su kratko sukobljeni, ali možda u dva najpitomija znaka.

Pa ako sada krećete na put, ne zaboravite pasoš, proverite još jednom termin leta, datum, navijte sat, zamolite i komšiju da vas probudi, osim ako i on ne zaspi, jer Merkur je i sused. Merkuru u Ribama budan je noću i ima priličnih problema s jutarnjim buđenjem. Za sve nove poduhvate vezane uz preduzetništvo, izdavaštvo, učitelje, pisce, filozofe, istraživače, sudstvo, vreme je dobro, i požurite jer Mars se vraća u Škorpiju, ima neki zadatak koji mora da ponovi.

Astro prognoze: mesečni horoskop za mart 2016. godine...

Iako je Strelac poznat po istini, njegova istina često zna da bude toliko direktna da je i bezosećajna, s Merkurom u kvadratu može se dogoditi da nezaštićeni nasednete na neku utopističko-oportunističku foru. Verujete u Boga, ali zaključavajte vrata!

Svežina prve sedmice marta 2016. godine dolazi iz Venerinog cyber spacea, njen sekstil s Uranom doneće dah svežine u ljubavne živote, ako ne i koji nagli zaokret ili iznenađenje. Znate šemu s Uranom i Vodolijom - bez pretpostavljanja - Venera je u Vodoliji, a Uran je vladar Vodolije znači nepredviđeno i neočekivano. Kako bi Partibrejkersi rekli: "Jedan poziv menja sve..."

Safir za veru, ahat za nadu: koji je najbolji kristal za vaš horoskopski znak...

Mesec se kreće od Škorpije do Vodolije prve sedmice marta 2016. godine. Radi aspekt s Marsom, što znači da će duboko potisnute emocije i tenzije kod nekih će i eksplodirati. Želja za kontrolom poprilično je jaka, a vikend pripada Veneri i Vodoliji, neko dobro druženje, uz muziku, zašto da ne!

astro_prognoze_za_prvu_sedmicu_marta_2016_godine_dah_svezine_u_ljubavnom_zivotu_1

Izvor: Sensa klub

Stella Neutronica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.