Astro prognoze za prvi novembarski vikend: šta nam donosi veliki vodeni trigon

Evo pozitivnih promena onda kada su nam i najpotrebnije - 30, 31. oktobra i 1. novembra 2015. godine! Evo kojivi predivni planetarni uticaji će dovesti do harmonije bilo unutrašnje bilo u odnosima sa drugima...

31. oktobra 2015. godine eto i Meseca u Raku, koji zajedno sa Suncem u Škorpiji i Neptunom u Ribama pravi veliki vodeni trigon i pokreće pozitivna osećanja i dešavanja. Doneće obilje pozitivnih emocija i privući dobro u naš život, podstaći sreću i blagostanje, kako na emotivnom tako i na materijalnom planu. Što su emocije uzvišenije to je sreća veća!

Vera ili inspiracija je prisutna i ona će nas nadahnuti da ostvarimo nešto čemu naša duša stremi i u šta treba da verujemo bezuslovo da bi se dogodilo. Ovo je vreme harmonije: ako ste usamljeni, otkrićete srodnu dušu a ako ne priželjkujete partnera, izvor ogromne radosti pronaći ćete u sebi. Ako se prepustite predosećaju ili se prepustite svojoj mašti (jer će moć imaginacije biti ogromna) onda će se vaše želje i ostvariti.

Mesečeve mene i lunarne faze za 2015. godinu: mesec u svim važnim fazama tokom godine...

31. oktobra u noćnim satima (od 21 do 00 sati) kada će se i dogoditi veliki vodeni trigon između Meseca u Raku, Sunca u Škorpiji i Neptuna u Ribama počinje muzika sfera. Ovi aspekti poput neke čarolije otvaraju nove mogućnosti kojima nema granica. Veliki vodeni trigon povezuje osećanja, imaginaciju, intuiciju, sve do vidovitosti (kod retkih i medijalnost, kod većine pozitivno duševno stanje koje privlači dobrobit i sreću).

Mesec donosi osećanja i u kontaktu sa Neptunom - ona će biti duboka i izražena, a Sunce u Škorpiji pokrenuće velike promene dok Neptun u Ribama jača veru i kreativnost... Ovaj fantastični spoj će doneti velike pozitivne promene, bilo u odnosima sa drugima, ili unutar vas samih.

Dopustite da vas u donošenju odluka vodi intuicija. Probudite svoju moć stvaranja. Obilje pozitivnih osećanja privlači i druge vrste obilja u vaš život... Odlično vreme da nešto započnete je 31. oktobar 2015. godine. Povoljno je za umetnička dešavanja, koncerte, filmove, sve što će pokrenuti dobro raspoloženje. Ako niste u prilici da nešto zaista započnete, stvarajte u svojoj mašti, sanjarite, ali verujući u to i unapred se radujući srećnom ishodu - i to će doći!

Ovo je povoljno vreme i za isceljivanje, regeneraciju duše i tela, posebno totalnu emotivnu obnovu, jer su vodeni znaci aktivni. Moguće su velike transformacije i poboljšanje života jer je Sunce u Škorpiji na 8 stepenu, povoljnom za transformaciju; 31. oktobra u noćnim satima u trigonu sa Mesecom u Raku i Neptunom u Ribama. To su aspekti nebeske muzike koji donose sklad, harmoniju kojoj svi težimo. Upravo taj trigon doneće nam ono za čim naša duša čezne.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.