Astro prognoze za period od 21. do 28. februara 2016. godine: počinje nedelja ljubavne čarolije

Dragi Jarčevi, uspevate da realizujete sve zamisli. Samo napred...

OVAN (21.3.-20.4)

Posao - Niste zadovoljni razvojem događaja, ali tako je, kako je. Osećate se nesigurno i konfuzno, čemu doprinosi i kvadrat Merkura i Marsa. Finansijska situacija nije sjajna, ali ima šanse da se uskoro poboljša, ukoliko pronađete dodatni izvor prihoda. Ako niste zadovoljni sadašnjim poslom, potrudite se da nađete bolji. Počnite da se bavite onim stvarima za koje imate smisla.

Ljubav - Ne uviđate sopstvenu odgovornost, već svu krivicu svaljujete na partnera. Vreme je da se suočite sa problemima i ozbiljno porazgovarate o budućnosti vaše veze. Ukoliko nešto ne preduzmete, rastanak je neizbežan.

Zdravlje - Iscrpljeni ste. Mogući problemi sa bubrezima.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Pravi je čas za rešavanje starih poslovnih problema koji vas već dugo opterećuju. Ne odugovlačite sa donošenjem važnih odlukama. Budite oprezni u komunikaciji sa kolegama, ne žurite sa iznošenjem stavova koji nisu "politički korektni". Mars u vašem sedmom polju ukazuje na moguće probleme. Iako vam se čini da ispravno prosuđujete i donosite pravu odluku u pravom trenutku, situacija zahteva prilagođavanje.

Ljubav - Ma koliko se trudili, ne uspevate da objektivno sagledate probleme sa kojima se suočavate na ljubavnom planu. Vage se najviše uklapaju u vaša pravila igre.

Zdravlje - Mogući su zdravstveni problemi vezani za povišen krvni pritisak.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Sve zadatke marljivo obavljate trudeći se da pritom dostignete visoke profesionalne standarde i da sebe prikažete u najboljem svetlu. Ne mešajte ljubav i posao tokom ovog perioda. Nema razloga da šaljive opaske kolega shvatate preozbiljno. Opustite se, naučite da pravilno procenjujete ljude i situacije. Ne budite preosetljivi. Merkur, vladar znaka u polju inostranstva i puteva inspiriše vas na pozitivne promene.

Ljubav - Preplavljeni plimom osećanja, živite negde između sna i jave. Blizance očekuje mnoštvo lepih stvari, a sve zavisi od uzrasta i interesovanja. Gajite tajne nade vezane za jedan susret.

Zdravlje - Pazite na ishranu, obuzdajte apetit.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Konfuzni ste, što se odražava na poslove, ali drugačije ne može jer vam dolaze stari računi na naplatu. Ostavite privatne probleme kod kuće, ako želite da sačuvate dobar odnos sa kolegama. Situacija zahteva da pod hitno nešto promenite, ako želite da izbegnete neugodnosti. Budite mudri, preispitajte svoj način razmišljanja i odluke koje donosite. Nije sve tako crno kako vam se čini.

Astro prognoze: šta donosi februarska Venera u trigonu sa Jupiterom...

Ljubav - Odnosi sa partnerom nisu najbolji. Razmislite o tome koliko ste i sami odgovorni za takvo stanje. Budite objektivni.

Zdravlje - Bolovi u stomaku posledica su nerviranja. Izgleda da neku situaciju ne možete da "svarite".

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Idealan period da se svom snagom bacite na posao i da konačno završite ono što ste odlagali. A onda opušteno uživajte u plodovima svoga rada. Korak po korak, gradite svoj status. Ne budite pohlepni kad je novac u pitanju. Pokušajte da obuzdate potrošački apetit. Mislite na budućnost. Ako ne znate šta ćete sa viškom novca, investirajte ga u dugoročne unosne poslove.

Ljubav - Izgradili ste oko sebe zid ćutanja i nikome ne dopuštate da vam se približi. Možda će jednom Jarcu poći za rukom da pronađe put do vašeg srca.

Zdravlje - Problemi sa kostima posledica su starih preloma ili reume.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Očekuje vas uspešna radna sedmica. Pošto će biti povremenih uspona i padova, savetuje se strpljenje. Neke stvari rešiće se na volšeban način. U fazi ste duhovnog rasta, koji nije baš lagodan, ali po pravilu donosi dobre rezultate. Učite se strpljenju i ne odustajte. Ako primetite da se ništa ne dešava onako kako ste isplanirali, ne nervirajte se. Udahnite duboko i sačekajte bolji trenutak za akciju.

Ljubav - Osoba u znaku Ovna budi u vama lepe emocije i čini vas zadovoljni. Na pomolu je pravi požar strasti. Budite oprezni, i ne pravite izlete sa strane, osim ako ne želite da budete upleteni u skandal.

Zdravlje - Moguće glavobolje zbog kolebanja pritiska.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Uz dobru strategiju, lako ćete izaći na kraj sa nagomilanim poslovnim obavezama. Izdržite stoički naredne dane, jer vas očekuje puno nerešenih problema i izazova, a kako je vaš vladar višestruko aspektovan morate sami odrediti fokus i prioritete. Zaboravite na pesimizam i krenite u akciju. Jasno vam je da mnoge stvari morate sami da odradite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.