Astro prognoze Venere u Škorpiji: šta vam donosi planeta zanosa, ljubavi i novca ove nedelje

U periodu od 7. do 14. decembra 2015. godine, vatreni znakovi mogu da očekuju povoljne poslovne prilike!

Iako je pozicija Venere, simbola ljubavi i novca, oslabljena u Škorpiji, ova planeta naredne nedelje obrazuje samo povoljne aspekte. Njen uticaj na ljubavni život i finansije do kraja godine će osetiti svi znaci, posebno Bikovi, Vage i Ribe. Venera u harmoničnim aspektima sa Suncem i Saturnom, simbolima uspeha i ambicije, najavljuje nove poslovne šanse koje će najbolje iskoristiti vatreni i vazdušni znaci, naročito dame.

Mnogi će lakše uspostaviti saradnju sa strancima, podići kredit, započeti privatni biznis, prodati ili kupiti stan, kuću, poslovni prostor. Trigon između Venere i Neptuna, planete zanosa u romantičnim Ribama, odgovara vodenim ali i zemljanim znacima koje će mnogo brže pogoditi Amorove strele. Ipak, oslabljena pozicija Venere u Škorpiji upozorava na oprez, budući da ova planeta upravlja hormonima, štitastom žlezdom, jajnicima, grlom, krajnicima, čulom ukusa, dojkama.

OVAN (21.3. - 20.4.) - Sa Venerom u osmoj astrološkoj kući, može da vas zainteresuje neko ko radi u banci ili zdravstvu, moguće neki Bik ili Vaga. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

BIK (21.4. - 21.5.) - Zbog pozicije vašeg vladaoca Venere u sedmom astrološkom polju, veće su šanse za interesantne susrete i poznananstva. Saradnja sa strancima može da donese uvećanje prihoda.

Astro saveti: kako odabrati poklon za svaki horoskopski znak...

BLIZANCI (22.5. - 21.6.) - Planeta ljubavi i novca u sekstilu s vašim vladaocem Merkurom, donosi vam popularnost, naročito kod suprotnog pola. Iskoristite ovaj period za podizanje kredita ili ulaganje u nekretnine.

RAK (22.6. - 22.7.) - Simbol ljubavi u astrološkom polju ljubavi nagoveštava mogućnost romanse sa nekim vodenim znakom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.