Astro saveti pri izboru bračnog partnera: šta horoskopski znakovi traže u ljubavi

Lavu bi trebalo pokazati i slabosti, dok sa nežnim Vagama uvek treba imati strpljenja u ljubavi...

Ovan

Muškarac Ovan je samosvestan i često okrenut sebi što može biti problem za ženu koja vapi za pažnjom i bliskošću. Od ovakvih ličnosti ne treba očekivati preteranu saradnju, već je bolje pustiti ih da budu vođe. Često imaju velike ljubavne potrebe koje mogu lako da splasnu, te je idealno ako partneri usklade libido, jer bi prečesto odbijanje moglo da izazove konflikte. Ukoliko se žena navikne na stav Ovna koji deluje vrlo sebično, zagarantovan je dug i harmoničan brak.

Bik

Kad žena želi da osvoji muškarca rođenog u ovom znaku, potrebno je da bude energičnija i fleksibilnija od njega. Bik će biti vrlo zadovoljan s suprugom koja se dobro snalazi u kuhinji, ali istovremeno želi da s njom bude blizak. Mudru ženu će obožavati pod uslovom da se ne čini previše komplikovana, već da pleni jednostavnošću. Fleksibilnost je ključ za uspešan brak s Bikom.

Blizanci

Ukoliko volite sport, razonodu, druženje, dinamičan život, automobile, lako ćete osvojiti muškarca rođenog u ovom znaku, jer je kod njih uvek prisutna želja za brzim iskustvima koja bi morala da budu zanimljiva. Žene koje insistiraju na svojim filozofskim stavovima, intuitivnosti i ezoteriji mogu odbiti većinu pripadnika ovog znaka. Međutim, one koje imaju sklonost ka laganim i "lepršavim" odnosima, u Blizancu će naći pravog partnera...

Veliki godišnji kineski horoskop za 2016. godinu: prognoza za sve znake u godini Majmuna...

Rak

Čovek rođen u znaku Raka je preosetljiv, zaštitnički raspoložen, pod uplivom emocija, promenljiv i melanholičan. Čezne za jakom ženom koja želi da postane majka i spremna je da se veže za njega. Duboko sve proživljava, pa ako ste hladni, uzdržani ili rezervisani, možete ga povrediti i odbiti. Postoji velika želja za samoodržanjem i produžetkom loze. Sanjaju o lepom i mirnom životu u krugu porodice, pa ako posedujete ove kvalitete, lako ćete postati njegova žena.

Lav

Muškarac rođen u znaku Lava želi lepu i privlačnu ženu. Takođe mu nije potrebno kontrirati i dokazivati da nije u pravu ili da ste superiorniji od njega. Čak i ako greši, nije dobro da to javno pokazujete, niti da ga sramotite i brukate u društvu. Takav muškarac želi da ga sledite, gledate u njega sa divljenjem i poštovanjem. Nekada je potrebno priznati njegov kvalitet kako bi se osetio sigurnim. Ako osetite da je on pravi muškarac za ceo život, morate biti svesni da on želi apsolutno sve.

Devica

Ukoliko ste voljni i sposobni da vodite jednostavan i običan život gde će vam računi i obaveze biti na prvom mestu i gde će se mnogo polagati na rutinu, gde život nikako nije magija i čarolija, tada ćete osvojiti muškarca rođenog u znaku Device. U pitanju su pametni i praktični ljudi koji su retko kada hedonisti i od svojih partnerki zahtevaju vernost, skromnost i predan rad.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.