Astro prognoze: šta vaš horoskopski znak čeka u vreme vladavine Ovna

Dragi Škorpije, da li ste dugo čekali ljubav da pokuca na vaša vrata? Ne brinite više, stiže polako...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao

Ako ste do sada samo maštali o velikim poslovnim promenama, tokom ovog perioda bićete u prilici da svoje snove i ispunite. Sreća je na vašoj strani, naročito na polju finansija. Mesec vladavine Ovna počinje velikim vatrenim trigonom, Marsa i Saturna sa Suncem i Mesecom, što znači da vas očekuje mnoštvo pozitivnih događaja. Okolnosti će naročito biti naklonjene onima koji imaju privatne poslove, jer će moći svoje usluge da podignu na neki viši nivo. Ako niste te sreće da imate privatni biznis, onda imate šanse da napredujete, da se pokažete i dokažete svoje kvalitete. Ovih dana imate šansu da promenite svoj život na bolje, da započnete neki nov projekat čije pozitivne rezultate ćete videti već tokom proleća. Ne sumnjajte u svoje ciljeve, budite im dosledni i idite ka njima. Zaboravite na izgovore, prihvatite savete bliskih osoba. Moguće je da će neki od prijatelja imati veliki uticaj na vaše poslovno-finansijske rezultate!

Ljubav

Zaljubljeni ovog meseca mogu da se opuste, da uživaju u svojoj ljubavi i da izbace sve nepotrebne sumnje iz glave. Moguće je da će u vašim vezama biti nekih sitnijih promena. Ne brinite, nećete promeniti partnera, daleko bilo, nego ćete uspostaviti bliskiji, dublji odnos i otvoreniju komunikaciju. Ne bojte se toga, te promene će se desiti kada zvezde požele da u vašu vezu unesu malo dinamičnosti, a ishod će sigurno biti pozitivan po vas. Slobodno se prepustite emocijama, ne dozvolite da vas bilo šta ograničava u ljubavi! Ako ste sami, ovo i nije baš najbolji period za pronalaženje srodnih duša, pa se koncentrišite na druženje sa bliskim prijateljima i porodicom. Moguće je da tokom ovog meseca upoznate nekoga sa kim ćete kasnije ostvariti vezu. Sve u svemu, i ako ljubavi nema, ne brinite. Uživajte sa prijateljima, radite stvari koje volite.

Zdravlje

Mart vas ostavlja u dobrom zdravlju a ni tokom aprila nećete imati neke ozbiljnije zdravljstvene probleme. Sitnije tegobe ćete brzo i efikasno uspeti da rešite. Izbegavajte stresne situacije, ugodite sebi, slušajte muziku koju volite, mislite pozitivno.

Astrološko objašnjenje solarnih eklipsi: evo šta vašem znaku donosi pomračenje Sunca...

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao

Početak perioda vladavine Ovna je interesantan zbog boravka Venere u znaku svoje egzaltacije. To „u prevodu" znači da imate velika očekivanja, ali ne i dobre rezultate. Mnogi vaši planovi nisu realni, bar ne u ovom momentu, a idealizam i maštanje o uspehu nisu dovoljni. Tokom ove faze budite oprezni prilikom sklapanja novih poslova, jer biste u protivnom mogli da se suočite sa promašajima. Najnepovoljniji period za sve poslovne odluke je prva nedelja aprila i najbolje bi bilo da se strpite sa donošenjem važnih odluka. Ako tražite novi posao, ni slučajno ne napuštajte staro radno mesto krajem meseca, a ukoliko imate ispitne rokove, dajte sve od sebe da se za ovaj period pripremite što je bolje moguće. Samo velikim zalaganjem uspećete da uspešno prebrodite ovaj krizni period i izbegnete loše rezultate i ocene. Finansije, takođe, neće biti na zavidnom nivou tokom marta, pa prištedite na čemu god možete i ne ulazite u nepotrebne troškove.

Ljubav

Pošto ste u prethodnom periodu rešili sve ljubavne probleme i dileme, sada možete da odahnete i da uživate u harmoničnom odnosu. Jake emocije, obostrano razumevanje i slaganje, glavne su karakteristike ove faze. Muški pripadnici znaka bi trebalo da obraduju svoje lepše polovne čak i ako nemaju specijalan povod. Damama rođenim u ovom znaku savet je da na poljubac uzvrate poljupcem, na zagrljaj zagrljajem, na ljubav ljubavlju. Ponašajte se prema vašem partneru onako kako se i on ophodi prema vama ili budite bolji ako je to moguće. Ne ustežite se u iskazivanju pažnje. To se naročito odnosi na one koji nikako ne uspevaju da porodični život organizuju na harmoničan način. Ako ste po prirodi džangrizavi ili nedovoljno autoritativni, potrudite se da svoju poziciju sagledate iz drugog ugla.

Zdravlje

Ojačajte imunitet na vreme ako ne želite da kasnije imate probleme sa virusnim infekcijama. Tokom ovog perioda mogući su zdravstveni problemi izazvani pojavom peska ili kamenčića u bubrezima ili žučnim kanalima. Može da se desi da se nešto pokrene i izazove akutne napade.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao

Svi koji su tokom prošlih meseci imali neka burnija dešavanja sada mogu da odahnu i uživaju u mirnijem periodu na šta ukazuje prisustvo vladajuće planete, Merkura u znaku Riba. Ali kad za par dana pređe u znak Ovna, mogući su novi konflikti, svađe sa kolegama i direktorima, pa čak i veći problemi. Srećom, sve neprijatnosti prestaju početkom aprila. Ovo će biti dobar period da se opustite na poslu, da ne razmišljate o stvarima za koje tu nema mesta, i da se skoncentrišete samo na ono od čega živite. Dajte sve od sebe da ovo bude samo početak jednog dobrog poslovnog perioda na koji već dugo čekate, a koji će vam i te kako dobro doći. U vreme do 31. marta neko vas može nagovoriti da pristanete na nešto od čega nećete imati mnogo materijalne koristi i zato nemojte biti naivni. Mnogi će se okoristiti o vas ili će pokazati želju za zajedničkim radom da bi od toga profitirali. Što se tiče finansija, situacija je nepromenjena. Osobe u znaku Blizanaca koje se bave privatnim poslovima biće u prilici da sklope nove poslove. Ako sve ne ide onako kako želite, budite strpljivi.

Ljubav

Ovo bi mogao da bude veoma buran mesec. Tokom ovog perioda mogli biste da se suočite sa komplikovanim emotivnim situacijama koje ne mogu tako lako da se reše. Za sve je kriva Venera u znaku Riba, pa će ovaj mesec biti negativniji na emotivnom planu. Možda ćete i vi postati zahtevniji u odnosu prema partneru, ali svejedno, ishod može biti problematičan. Moraćete da donesete nekoliko teških odluka koje bi mogle da imaju presudan uticaj na budućnost vaše veze. Sve u svemu, tokom ovog perioda bićete veoma izbirljivi. Vreme je da preispitate svoje želje i budete realniji. Slobodni pripadnici znaka će imati priliku da nađu skoro idealne osobe, ali zauzete.

Zdravlje

Moguće su uobičajene sezonske tegobe, ali to nije nešto oko čega bi trebalo da se brinete. Pazite na ishranu, unosite što je više moguće vitamina, budite fizički aktivniji. Nema razloga da se brinete za budućnost.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao

Ovo je period za brze poslovne odluke ali i za veliki oprez. Period počinje Mesecom u znaku Lava, što je svim Rakovima polje finansija, pa će i vaš angažman biti fokusiran na novac. Moguće je da ćete tokom ovog perioda morati da preuzmete i tuđe obaveze, što će vas dodatno opteretiti. Vi ste inače sasvim fer timski igrač, i uglavnom ste uvek spremni da pomognete drugima, ali već ste na izmaku snaga. Finansijski ne stojite loše, mada uvek može da bude bolje. Ako imate poslove „sa strane", potrudite se da sve što radite bude legalno, pošto je moguća provera poreza. Iskoristite priliku za usavršavanje. Imaćete mogućnosti da svoje kvalifikacije podignete na viši nivo. Mars i Venera pozitivno utiču vašu karijeru i podstiču vas da budete ambiciozniji. Ipak, računajte na konkurenciju, na odnose koji imaju formu nadmetanja. Poslovni uspesi će pratiti i dobre finansije tokom ovog meseca, posebno do kraja druge dekade meseca.

Ljubav

Na ljubavnom planu sve vam ide od ruke. Voljena osoba čini sve što može da sačuva haermoniju u vezi, a vi uživate u njenom trudu. Čini se da vas je previše uljuljkala i razmazila, pa kad bi vas pitali da li ste zaljubljeni, ne biste znali šta da odgovorite. Normalno je da zaljubljeni ljudi skidaju zvezde sa neba za svoje voljene, ali i druga strana mora malo da se potrudi. Već sredinom aprila biće jasnije da li je to veza o kakvoj ste maštali. Budite spremni na kompromise, to je jedini način da svoj ljubavni život držite pod kontrolom. Sa Ribom, Lavom, ili Vodolijom možete imati komplikovan odnos. Strelac vam je trenutno jedini zaista lojalan znak koji će biti spreman da svoje planove i želje podredi vašim.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.