Astro prognoze: šta nam donosi pomračenje Sunca u Ribama u martu 2016. godine (OPREZ ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA)

Mart 2016. godine će biti uzbudljiv i intenzivan mesec, a poseban uticaj imaće pomračenje Sunca u Ribama...

Jupiter je glavna planeta u martu. Smeštena u Devici, Velika sreća formira dva značaja aspekta: trigon s Plutonom iz Jarca, koji se formira 16.marta 2016. godine i kvadrat sa Saturnom iz Strelca, koji se formira 23.marta 2016 godine. Oba aspekta imaju veliki uticaj tokom celog meseca, i njihov uticaj je dosta kontradiktoran.

Numerološka prognoza za februar 2016. godine: evo koga čuvaju anđeli čuvari...

Jupiter - Pluton trigon govori o obnovi, ponovnoj izgradnji i uspostavljanju ravnoteže snaga, o pravdi, većem poverenju i dobrobiti. Sa druge strane, Jupiter - Saturn kvadrat donosi razdor, intenzivne političke sukobe, neuspele saradnje i diplomatske pregovore, raskid saveza i ugovora, ograničenja, žalbe, emotivne poteškoće. To znači da će stvari ići vrućim i hladnim tokom. Neki od nas osetiti će snažnije pozitivan uticaj, dok će drugi snažnije osetiti negativan uticaj. Čini se da je ovaj negativan uticaj snažniji, pa ćemo ga svejedno tu i tamo osetiti.

Jupiter je glavna planeta marta i zbog toga što je vladar Riba. Isto tako, 8. marta 2016. godine imamo i problematično pomračenje Sunca u Ribama koja donosi sukobe. Imajte na umu da Mars ulazi u Strelca i opasno se približava Saturnu i ono što se odigrava u Riba, aktivira opasan T-kvadrat, kojeg čine Mars - Saturn (u Strelcu), Jupiter (u Devici) i Neptun (u Ribama). Ukratko, mart je uzbudljiv i intenzivan mesec, ali prošaran sa puno rizika i zamki.

BIK

Ako se komplikacije nisu pojavile u periodu januara i februara, sigurno je da će se pojaviti tokom marta. Ovo je osetljiv period za Bikove. Mars, vladar kuće parova Bika, je retrogradan od marta sve do septembra 2016. godine. Kreće se od i kroz kuću parova Bika i 8. solarnu kuću, gde je smešten Saturn i tu ulazi Mars 6. marta. Moguće su emotivne blokade, periodi izolacije ili emotivne distance, poteškoća, raskola uzrokovanog zbog spoljnih uticaja, problemi koji utiču na partnera, krize i finansijska ograničenja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.