Astro prognoza: šta nam donosi Merkur u Škopriji u trigonu sa Neptunom

Pazite dok je Mesec u Devici... evo zašto!

6. novembra 2015. godine Mesec je u Devici u prepodnevnim satima u sekstilu sa Suncem u Škorpiji i trigonu sa Plutonom u Jarcu. Ovi dobri aspekti omogućavaju da radom menjamo kako sebe tako i neke okolnosti, situacije u kojima smo. Period Škorpije je uvek vreme promena. One su veće ako je volja za njima jaka i ako smo aktivni, a ovih dana dok je Mesec u Devici - i vredni.

Povoljno je vreme da transformišemo neko stanje i da uspešno delujemo na druge (pomažući im) ili na sebe. Merkur u Škorpiji u trigonu sa Neptunom donosi mogućnost ostvarenja nečega u šta verujemo, čemu se iz dubine svog bića nadamo. Zato uz rad ili neku aktivnost, jaku volju i veru, sada se može mnogo toga da se promeni.

Intuitivno ćete prepoznavati šta treba da kažete a šta da prećutite. Merkur u Škopriji u trigonu sa Neptunom pomaže u tome da se oseti istina i prepozna suština nečega skrivenog, nedokučivog... Da se izgovore reči koje su odraz nekog unutrašnjeg znanja, ili da se ćuteći oseti šta je to što neko želi da nam poruči. Ako želite velike preokrete i uspešne promene, krenite za njima sada! Uložite u to energiju.

Šta nam donosi Mesec u Devici: racionalnost ili hrabrost, šta ćete izabrati...

U poslepodnevnim satima Mesec u Škorpiji će biti oko 14 do 18 sati u konjukciji sa Jupiterom u Devici. Ovo je povoljno vreme da se radom pomogne i sebi i drugima. Da se sa većom unutrašnjom radošću uđe u nešto. Odlično je vreme za lečenje, čišćenje. Dobro je i za poslovne aktivnosti koje mogu da budu uspešne.

Pazite dok je Mesec u Devici; dobro je nekome diskretno ukazati na grešku, ali ne kritikovati, jer kritike retko ko voli... Sada bar mogu da se osete koje su to reči koje mogu dobro delovati na druge.

Posebno 7. novembra u prepodnevnim satima. 8. novembra kada je Mesec u konjukciji sa Marsom budite pažljivi, jer lako može iz neopreznih reči, uvreda, kritika da dođe do konflikta. Dobro je energiju iskoristiti radno, na fizičku aktivnost, rekreaciju, a ne na prepirke.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.