Astro prognoze: poslovni horoskop za mart 2016. godine

Da li nam mart donosi poslovne uspehe ili razočarenje? Evo šta nam zvezde kažu...

OVAN

Prilika za duhovno uzdizanje će se pojaviti u ranom martu. Nemojte odbijati šansu da radite sami. Odvojenost od grupe vam može pružiti šansu da razvijete svoju kreativnost, intuiciju i da ojačate svoje samopouzdanje. Okolnosti mogu biti zbunjujuće, ali nemojte brinuti. Slobodno možete pokušati da uspostavite saradnju sa drugačijim klijentom ili mušterijom. Pošto ste po prirodi pionir, uživaćete u ovoj promeni.

BIK

Grupni projekat zvučaće bolje nego što u stvarnosti jeste. Čuvajte se da se ne umešate previše u ovakav zadatak. Dani oko 8. marta biće naročito uspešni, tako da se dodatno posvetite sebi. Druga polovina meseca može vam ukazati na lošije zdravstveno stanje. Oduprite se iskušenju da forsirate sebe kada ste umorni. Čuvanjem snage bićete sposobni da se nosite sa svim poteškoćama i obavezama koje dolaze. Ugrožavanje vašeg zdravlja nije vredno uspeha u poslu. Dobro se hranite, redovno spavajte i lagano vežbajte kada god možete.

Astro prognoze: mesečni horoskop za mart 2016. godine...

BLIZANAC

Prva polovina marta može doneti razočarenje na poslu. Put kojim ste žalali da ide vaša karijera može se zatvoriti, što vas može učiniti tužnim i doneti vam nemir. Pokušajte da se setite da kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Kosmos vam daje zlatnu šansu da popravite vaš kurs. Pronađite drugi način da se istaknete na poslu. Možda će biti neophodno da napustite određeno mesto oko 23. marta. Drugačiji stavovi mogu vas sprečiti da pokažete svoj pravi talenat. Kolege koje cene vašu snalažljivost će vas rado primiti u svoje društvo.

RAK

Oko 8. marta može iskrsnuti etički problem. Možda ćete morati da stanete u odbranu svog kolege. Slušajte vašu savest i govorite istinu, jer samo ona može doneti pravdu u teškoj situaciji. U drugom delu meseca, poželećete da manje vremena provodite na poslu. Posvećivanje više pažnje vašoj porodici može vam vratiti balans u životu. Suprotno od onoga što mislite, gajenje dobrog društvenog života pomoćiće vam da budete još efikasniji na poslu.

LAV

Bićete zamoljeni da sarađujete sa nekim ko vas zbunjuje i ponekada ćete žaliti što ste završili sa ovakvom osobom. Duboko dišitie i istajte. Bićete nagrađeni za svoj trud. Možda budete sklonjeni sa svog radnog mesta oko 23. marta. Ovo može biti obeshrabrujuće, ali pokušajte da to ne shvatite lično. Potreban je neko sa više iskustva i znanja. Upotrebite ovo kao podsticaj da još više proširite svoje znanje. Posedovanje diplome, licence ili sertifikata može dosta popraviti vaš ugled na poslu.

DEVICA

Dani oko 8. marta će zahtevati da više slušate, a manje pričate. Suočavanje sa problematičnim saradnikom će vam istrošiti nerve, ali ova osoba doprinosi vašem poslu. Ozbiljno shvatite kritike. Možete izbeći blamantnu situaciju ako poslušate savet svog kolege. Vaš šef će možda najaviti smanjenje plate u drugoj polovini marta. Budite spremni da potražite bolji posao. Biće potrebno neko vreme da pronađete idealnu poziciju, s' toga budite strpljivi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.