Astro prognoze za poslednji vikend u decembru 2015: šta nam donosi najmoćniji puni Mesec ove godine

Pun Mesec u Raku donosi ljubav u svakom pogledu! Mnogima će doneti i sreću ili zadovoljstvo, a posebno osobama rođenim u znaku Škorpije, Riba, Raka i Device.

Nijedan pun Mesec nema tako intenzivne emocije koje nas vode i upravljaju našim dešavanjima kao emocije koje donosi pun Mesec u Raku.

On će biti sasvim pun u 12h i 12 minuta, ali njegov uticaj oseća i dan, dva. Na dan 25. decembra 2015. godine, on će biti najjači, dok će sutradan njegov uticaj biti nešto blaži. Biće na trećem stepenu u trigonu sa Neptunom u Ribama. Ovaj uticaj će učiniti da preovladaju kod mnogih pozitivna osećanja, ljubav prema bližnjima, prema porodici, saosećanje, empatija, nežnost. On donosi hipersenzibilnost, posebno u poslepodnevnim i večernjim satima.

Astrološki vodič: kakvi parfemi i mirisi odgovaraju vašem horoskopskom znaku...

Osećaj vere je pojačan, prisustva božanskog u ovom danu, koji će ga učinti posebnim, drugačijim, uzvišenijim. Prepustite se predivnim energijama koje će ovaj dan obogatiti vašu dušu dobrim i plemenitim emocijama. Dozvolite mašti da vas ponese, verujte u nemoguće, verujte u bolje za druge, a i vas. Moć imaginacije je ogromna i dobro bi bilo da ona bude usmerena ka nečemu što može da vam promeni život - vašu porodicu, planetu Zemlju...

Danas se teško mogu kontrolisati osećanja, jer mogu kao bujica da vas ponesu. Isto, tako sećanja na prošla vremena i događaje - dobro je da u tome ne preterujete i da se potrudite da se koncentišete na sada i ovde, da vas ne bi preplavila nostalgija ili tuga.

Ako ste prethodnih dana bili aktivni i uspeli mnoge stvari da završite - to je odlično! Na dan 25. decembra 2015. godine, treba smanjiti tempo, uživati sa ukućanima, uživati u hrani i to posebno u toploj i čvrstoj hrani. Pijte manje vode i tečnosti zbog uticaja vode na organizam kada je pun Mesec. Ne opterećujte stomak, jer Mesec u Raku može uticati nepovoljno na želudac.

Dobro je da se 25. decembra 2015. godine opustite uz neku muziku, da se odmarate, da ne žurite, jer ćete tako smanjiti napetost koju pun Mesec u Raku donosi. Izbegavajte gužvu, mogućost da upijate uticaje drugih, jer Rak je vezan za masu, za kolektvno nesvesno i kao sunđer možete upiti negativne uticaje drugih.

Mesec u Raku je zaštitinički, najviše majčinski Mesec i ko ga ima u natalu zna koliko je njemu važno da pomogne i zaštiti druge. Njemu je stalo do porodice, dece, ali je u stanju da se i prema drugima ophodi davajući ljubav, nežnost, emotivno razumevanje. On ume da voli, neguje, štiti, pomaže.

Osećaj sigurnosti, koji je bitan kada je Mesec u Raku, podrazumeva da je dobro biti na proverenom mestu, sa proverenim ljudima. Dobro bi bilo da izbegavate alkohol, jer on može nepovoljno da deluje na osećanja, a onemogućava kontrolu. Kod osetljivih osoba i psihički bolesnih ljudi može dovesti do ekscesa, kojih za vreme punog Meseca ima više. Ne treba izazivati nevolje, već nastojati da ovaj dan živite što mirnije možete, u umerenoj aktivnosti i atmosferi koja podstiče dobre emocije i pozitivnu energiju. Uložite što više spremnosti da se izborite sa negativnim osećanjima. Pokušajte da manje jedete ili da izbegavate alkohol. Što je odlučnost veća i efekti će biti veći!

Ako još uvek niste pronašli srodnu dušu, porodičnu sreću, ili materijalno blagostanje - maštajte o tome. Od 17h do 20h Mesec je u trigonu sa Neptunom i zahvaljući izuzetnoj moći imaginacije biti lakše i brzo privučeno i ostvareno.

Meditacija u skladu s horoskopskim znakom...

Učinite da pun Mesec u Raku donese baš ono što vam je potrebno i što želite i to već u narednim danima, jer će se osećati uticaj 26. decembra i nešto manje 27.decembra kada će u noći, biti u predivnim aspekima u sekstilu sa Jupiterom u Devici i u trigonu sa Venerom u Škorpiji. Doneće tada radost i mnogima poboljšanje u ljubavi, porodičnoj sreći. Mnogima će doneti sreću ili zadovoljstvo, priliku da uživate i da se osećate posebno osobama rođeni u znaku Škorpije, Riba, Raka i Device.

astro_prognoze_poslednji_vikend_u_decembru_2015_sta_nam_donosi_najmocniji_puni_mesec_ove_godine_aps

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.