Astro prognoze: nedeljni horoskop za period od 17. do 23. januara 2016. godine

Finansijske prilike za Lava nisu najpovoljnije, a Vodolije su spremne da uđu u nov posao...

OVAN (21.3 - 20.4)

Posao - Cele nedelje bićete zaokupljeni poslom koji zahteva veliku preciznost i strpljenje. Uz dobro osmišljen plan i pomoć iskusnih saradnika uspećete da sve završite na vreme. Mnogi kritikuju vaš način rada, ali to vas mnogo ne pogađa. Dobijate primamljive ponude od kolega sa kojima niste uvek bili u sjajnim odnosima. Proverite da li je novi posao zaista tako profitabilan.

Ljubav - Najbolje se osećate kada sve držite pod kontrolom i nikome ne dopuštate da se meša u vaš ljubavni život. Uprkos svemu, partner uspeva da vas iznenadi. Prija vam njegova pažnja.

Zdravlje - Nema razloga za brigu, opustite se i mislite pozitivno.

Godišnji horoskop novih perspektiva u 2016. godini: kakve promene donosi vaš zodijački podznak, a kakve vaš znak

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Vladar znaka, Venera u Strelcu, zajedno sa Saturnom naglašava teškoće sa kojima morate da se izborite što pre. Neki nov poslovni projekat mogao bi da vam donese veliki uspeh. Uvereni ste da je nastupilo vreme za promene i da situacija kreće u povoljnom pravcu. Izbegavajte sukobe sa saradnicima i potrudite se da na mudar način prevaziđete probleme u komunikaciji.

Ljubav - Ne odustajete lako od svojih emotivnih ciljeva čak i kada imate utisak da vam okolnosti ne idu na ruku. Preispitajte svoje odluke na vreme, da se kasnije ne biste kajali.

Zdravlje - Uskladite misli i osećanja i sve će biti u redu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Pridajete previše pažnje sitnicama koje zaista nisu bitne. Budite praktičniji, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da blagovremeno završite sve što ste započeli. Zahtevi koje upućujete saradnicima ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Rođeni u prvoj dekadi znaka sa nestrpljenjem iščekuju nov posao sa strancima.

Ljubav - Očekujete poziv od nekog ko vam je izuzetno drag i sa kim lako možete da se dogovorite o svemu. Ako želite da izbegnete ljubavne probleme, ne mešajte posao i emocije.

Zdravlje - Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji. Prijaće vam opuštanje.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Poslovni uspeh zavisi pre svega od vaše strpljivosti i spremnosti da uvažite tuđe ideje. Ne izbegavajte kompromisna rešenja. Stalo vam je da što pre uđete u neki nov posao koji vam može doneti dobru reputaciju i veliku zaradu. Zlonamerne priče i ogovaranja vas ne zanimaju previše. Trudite se da fascinirate poslovnog partnera sa kojim nameravate da radite na proširenju poslova sa inostranstvom.

Ljubav - Činite sve što možete da vaša veza funkcioniše na najbolji način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost. Neka stara ljubav unosi nemir u vaš život.

Zdravlje - Obratite pažnju na poruke koje vam šalje podsvest putem snova.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate ili na nečije primetno negodovanje. Nestrpljivi ste da vidite rezultat vaših napora jer vam je potreban novac kako biste ušli u nove poslove. Finansijske prilike trenutno nisu najpovoljnije, zbog retrogradnog Jupitera u polju novca. Budite strpljivi.

Ljubav - Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam nudi partner. Niste sigurni da li ste na pravom putu, niti u kom pravcu bi trebalo da krenete. Sačekajte bolje vreme za velike odluke.

Zdravlje - Više se odmarajte i radite ono što vam prija.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Stalo vam je da budete zapaženi, pa u ostvarenju svojih ciljeva koristite najjače adute sa kojima raspolažete.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.