Astro prognoze: nedeljni horoskop za period od 10. do 16. januara 2016. godine

Lavovi će ostvariti dobitke kroz dugoročne poslovne projekte, dok se Škorpijama preporučuje da bude opreznije oko pravnih pitanja.

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Mlad mesec u polju karijere donosi pozitivne promene i brojne mogućnosti za lični razvoj i napredovanje. Naglašena intuicija pomoći će vam da lakše prepoznate dobre prilike za nove poslovne poduhvate. Ako se bavite hemijom ili medicinom, očekujte uspeh u pregovorima oko novih poslova. Zračite samopouzdanjem, trudite se da razumete tuđe stavove i da se usaglasite oko važnih pitanja.

Ljubav - U prvoj polovini nedelje mogući sukobi sa partnerom zbog vaše neiskrenosti. Izbegavajte tajne veze i romanse. U drugoj polovini nedelje bićete raspoloženi za druženje i zabavu.

Zdravlje - Ne zanemarujte sportske aktivnosti.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Izbegavajte da se zadužujete, sve dok je Venera u konjunkciji sa Saturnom, u polju tuđeg novca, jer se lako možete naći u problemima ako nekome niste vratili dug. Budite štedljivi, posebno ako se bavite privatnim poslom. Na poslovnom planu dolazi do poboljšanja. Ako ste nezaposleni, vaš status će se uskoro promeniti. Ponuda za posao o kakvom maštate stiže preko partnera ili prijatelja.

Taj neko dolazi: astro uticaj Jupitera i Saturna u 2016. godini...

Ljubav - Nikako ne uspevate da se dogovorite sa partnerom oko zajedničkih ciljeva. Imate velike prohteve i očekivanja, što može dovesti do ozbiljnog emotivnog "zahlađenja" u vezi. Ako ste slobodni, moguća je nova romansa sa Blizancem ili Vagom.

Zdravlje - Bolovi u predelu leđa. Utoplite se.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Tokom ovog perioda uspećete da rešite finansijske probleme koji su vam dugo zadavali brige. Zahvaljujući veštim transakcijama, stabilizovaćete stanje na računu i izvući više koristi od udruživanja sredstava. Vaši poslovni predlozi i ideje biće deklarativno prihvaćeni od strane vaših poslodavaca, ali ćete morati malo da pričekate na njihovo ostvarenje.

Ljubav - Ako želite da sačuvate vezu, izbegavajte rasprave sa partnerom i ne nasedajte na provokacije. Potrudite se da trenutne ljubavne probleme sagledate iz drugog ugla. Prijaće vam društvo osoba rođenih u znaku Riba ili Raka.

Zdravlje - U dobroj ste kondiciji. Opustite se i uživajte.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Zvezde vam trenutno nisu naročito naklonjene, pa izbegavajte putovanja na duže relacije, kao i sklapanje novih poslovnih ugovora sa inostranim partnerima. Ako se bavite uvozom-izvozom, pažljivo proučite zakone. Uspeh je moguć u kupoprodaji nekretnina, ili nekoj drugoj vrsti posredovanja. Ukoliko ste nezaposleni, bićete u prilici da nađete neki honoraran posao.

Ljubav - Bićete svadljivo raspoloženi u prvoj polovini nedelje, pazite da u besu ne kažete nešto zbog čega ćete se kajati. Posle svađa, dolazi smirenje, a ako ste u braku, osećaćete pojačanu bliskost. Ne štedite ljubav.

Zdravlje - Bićete podložni stresu i posledicama koje nosi.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Ostvarićete dobitke kroz dugoročne poslovne projekte, u čemu će vam najviše pomoći vaš odgovoran i savestan pristup radnim zadacima. Uspećete da učvrstite vaše poslovne veze. Tokom ovog perioda uspehu mogu da se nadaju svi koji se bave zanatskim delatnostima ili rade sa decom. Ukoliko planirate samostalni posao, strpite se. Nepovoljan položaj Marsa u Škorpiji ukazuje na konstantne blokade.

Ljubav - Umorili ste se od ugađanja drugima i voleli biste da i vama neko posveti pažnju. U drugoj polovini nedelje bićete u prilici da se sa partnerom dogovorite oko važnih zajedničkih ciljeva.

Zdravlje - Prijaće vam bavljenje sportom.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Sa puno entuzijazma započinjete neki nov poslovni projekat i uspešno rešavate pravne stvari što će vam uveliko olakšati realizaciju zacrtanih ciljeva. Kroz odgovorniji i savesniji pristup obavezama ostvarićete bolju produktivnost u radu. Uspećete da izađete na kraj sa finansijskim problema. Sredite račune i zaostala dugovanja.

Ljubav - Čuvajte se nepromišljenih odluka i poteza u nastupu besa, jer bi u protivnom moglo doći i do raskida veze.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.