Astro prognoze: mesečni horoskop za januar 2016. godine

Velike ljubavne priče će početi u januaru. A posao i poslovne ponude? Malo će pričekaju...

Nova godina, novi početak. Nove nade, novi snovi, nova očekivanja. Teška je godina iza nas, a koliko će nam ova nova dati, to ćemo tek da vidimo. Da će biti mnogo bolje, e to već neće... ali da će malo da nam svane - to je već izvesno. No, da ne idemo mnogo daleko u budućnost, već da se skoncentrišemo na ovaj, prvi mesec u 2016-oj... Prvo što upada u oči je direktno stacionarno kretanje Merkura. Da pojednostavim, ova planeta usporava i sprema se da krene unazad što će i učiniti 6-og januara i to samo što pređe u znak Vodolije. Vratiće se u znak Jarca, gde je temeljna, oprezna, ali pre svega - spora. Pošto Merkur vlada misaonim procesima, komunikacijom, dogovorima, bilo kakvom vrstom pokreta, jasno nam je -napredovaćemo suviše sporo, a imaćemo obavezu i da se vratimo i završimo neke zaostale poslovne ili lične obaveze.

Ono što će nam malo više dati snagu je prelazak Marsa u znak Škorpije 4. januara 2016. godine. Energija će ipak porasti, dobićemo novi polet, to sve stoji....ali stoji i činjenica da će Mars i Merkur biti u kvadratu u prvih nedelju dana januara, što može doneti tenzije, sklonost raspravama, izbrzanost i u razgovoru, ali i u saobraćaju, pa budite malo oprezniji u ovom periodu. Venera je u znaku Strelca, što bi, jel da trebalo da nam donese malo bolje raspoloženje i okrenutost ka planovima i ka poslovima sa inostranstvom, ali ova je planeta maltene celu prvu polovinu januara u kvadratu sa Neptunom i konjukciji sa Saturnom, pa ćemo vrlo često biti nesigurni šta da uradimo, a naši planovi će biti pritisnuti okolnostima i blokadama koje je teško prevazići.

Veliki godišnji horoskop za 2016. godinu...

Da ne pričam da će se ovo odraziti i na emotivnom planu, pa nas čekaju neke nerealne emocije, neka zanošenja, tajni odnosi... još ako na sve to uvedemo i karmičku konotaciju ovog aspekta, pa skontamo da se možemo zaljubiti "do koske" u nekog koga kao da je samo nebo poslalo za nas... ma sve lepše od lepšeg... Ako ste mislili da je ovo kraj, pa ne - nije, jer 9. januara 2016. godine i Jupiter, veliki benefik, kreće retrogradno. Doduše, ta sreća koju nam je doneo u tranzitu kroz znak Device se pre može nazvati balastom, nego zadovoljstvom, ali šta sad... Jeste, dok bude išao unazad, potpomognuće on da neke dogovore iz prethodnog perioda realizujemo, da možda i dobijemo neka zaslužena priznanja, unapređenja, beneficije, ali iskreno - obzirom na to koliki je trud uložen u sve ovo, nagrada će biti više nego simbolična...

Na tome će naročito potencirati mlad Mesec u znaku Jarca, polju karijere, i to 10. januara 2016. godine Jasno vam je sada - sam početak meseca, to jest - prvih petnaestak dana prosto vrvi od dešavanja. U međuvremenu će i Mars napraviti trigon sa Neptunom iz znaka Riba. intuicija će biti jako naglašena, možemo otkriti neke tajne, "osvetliti" neke neprijatelje ili konkurente, a ovaj aspekt će nekima dati priliku i da pokrenu dogovore (na tajnoj bazi naravno) koji mogu voditi promenama u poslovnom segmentu, ali isto tako pokreću i neke emotivne priče o kojima ne sme ništa da se zna... pssst... Pošto će Venera tada biti u trigonu sa Uranom, više je nego izvesno da se na prečac možemo odlučiti i upasti u nešto što će nam doneti emotivnu ili seksualnu satisfakciju, ali i priliku da u nekom kasnijem periodu promenimo svoje poslovno okruženje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.