Astro prognoze: kvadrat Jupitera u Lavu i Saturna u Škorpiji donosi borbu dobra i zla

Aktivni kvadrat Jupitera i Lava koji će delovati sve do 11. avgusta 2015. godine donosi nam bolno suočavanje sa nekim ograničavajućim i teškim okolnostima...

Od 27. juna 2015. godine aktivan je kvadrat između tranzitnog Jupitera u Lavu i Saturna u Škorpiji i dejstvo ovog kvadrata će se osećati sve do jedanaestog avgusta kada Jupiter menja znak i prelazi u Devicu.

Borba između optimizma i pesimizma. Borba dobra i zla. Gubi se vera za boljim sutrašnjim danom i bolno suočavanje sa nekim ograničavajućim i teškim okolnostima.

Ovaj kvadrat je bio prisutan tokom jeseni i zime 2014. godine, kada su realne situacije i mogućnosti koje su nas okruživale bile manje od naših preteranih očekivanja koja smo imali i kojima smo se nadali.

Precenjivanje sopstvenih mogućnosti i sposobnosti dovodi do toga da se u realnom životu stvaraju situacije pune problema, ograničenja i prepreka te koje blokiraju neki napredak i boljitak u životu.

Možda nam se prošle dve i po godine ponovno prikažu pred očima: šta nam donosi Saturn u Škorpiji...

Iz toga se gubi optimizam i entuzijazam, kao i vera u sebe i život, jer se u čoveka uvlači strah od gubitka, pehova, malera i slično. U bolesti koja odbacuje i ne prihvata optimističnu veru u buduće dane, nema nade da se vitalnost i zdravlje mogu popraviti. Blokada napretka i povoljnih događajanja vodi do straha i neverice u bolje i srećnije dane. Nepopustljivo i kruto držanje nekih starih obrazaca onemogućavaju dalji napredak i prosperitet u životu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.