Astro prognoze: kom horoskopskom znaku Merkur donosi ljubav a kome novac

Od 10. decembra 2015. godine pa do 2. januara 2016. godine Merkur u Jarcu podstaći će nas da postavimo sebi konkretne ciljeve kako na poslu, tako i u ljubavi!

Planeta komunikacija i biznisa Merkur, do 2. januara iduće godine prelazi preko ambicioznog znaka Jarca gde je njen uticaj jači, što će se najviše izraziti krajem meseca kada se bude približila 28. stepenu ovog znaka - tački na kojoj je naglašen uticaj Marsa, planeta agresije. Ako nameravate da rešite određene probleme, razjasnite neke situacije ili sklopite dogovore, povedite računa o svojim izjavama, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti... Oprez je neophodan, prvo skočite, pa recite "hop"!

Ove nedelje, Merkur obrazuje povoljne aspekte sa Venerom, Saturnom, Neptunom i Jupiterom uz jedan napet aspekt, kvadrat sa Uranom, planetom neočekivanih situacija. Ali, upravo to upozorava na neprijatna iznenađenja, opasne situacije u saobraćaju, prekid kontakata sa osobama na položaju, čak i nekih životnih preokreta. Ovo se naročito odnosi na Blizance, Device, Škorpije, Vodolije i Jarčeve.

Harmonični aspekti Merkura sa planetama ljubavi, novca, ambicije, kreativnosti i prosperiteta, u prvi plan ističu nove poslovne aranžmane, pre svega ulaganje u nekretnine i saradnja sa strancima.

Astro pregled: kad nas vodi nevidljiva ruka našeg anđela čuvara...

OVAN (21.3. - 20.4.) - Zbog oslabljenog uticaja vladaoca astrološke kuće ljubavi, odnos s partnerom može da zapadne u krizu. Ako ste slobodni, očekuje vas susret sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama. Pozicija vašeg vladaoca Marsa, planete akcije, najavljuje stagnaciju na poslovnom planu.

BIK (21.4. - 21.5.) - Nemojte da očekujete previše od osobe s kojom ste od nedavno u vezi, naročito ako se radi o nekom Raku. Ukoliko ste slobodni, krajem perioda, oko 18. decembra, možete da uđete u romansu s nekim vodenim znakom. Trebalo bi da povedete više računa o finansijama.

BLIZANCI (22.5. - 21.6.) - Vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija u sekstilu s Venerom, planetom ljubavi podstiče partnerovu potrebu za razgovorom o nekim stvarima važnim za međusobni odnos. Napet aaspekt sa Uranom upozorava da budete oprezniji za volanom.

RAK (22.6. - 22.7.) - Partner želi da vam nametne svoju volju. Naglašen znak Jarca, početkom perioda, donosi vam profesionalnu satisfakciju, ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.