Astro prognoze: koje su pozicije oslabljene zbog Merkura u Strelcu

Merkur u Strelcu će boraviti do 10. decembra 2015. godine i doneće nam brzoplete akcije, ali i zanimljiva poznanstva...

Ako primetite da ste zaboravni, rasejani, skloni pogrešnim zaključcima ili da vas više nego inače nerviraju rođaci i komšije, ne brinite jer "krivac" je Merkur, koji će boraviti u Strelcu do 10. decembra 2015. godine. To se dešava jednom godišnje kada ova planeta prelazi preko znaka Strelca, u kojem je njen uticaj oslabljen, mada svaki put obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama.

Osim mentalnog stanja, Merkur simbolizuje i sve vidove komunikacija, dokumenta, biznis, pa napeti aspekti sa Jupiterom, Suncem, Saturnom i Neptunom unose pometnju u poslovne odnose, izazivaju brzoplete reakcije i rasipanje mentalne energije.

Astro saveti: kako odabrati poklon za svaki horoskopski znak...

Ovi aspekti opominju da budete oprezniji za volanom, kao i da čuvate vredne predmete, važnu dokumentaciju, pasoše, ključeve, kartice, mobilne telefone, tablete, laptopove, kola...

Harmonični aspekti koje Merkur obrazuje sa Marsom i Uranom podstiču na akciju donoseći više mogućnosti za uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima i česta putovanja. Konjunkcija između Merkura i Saturna, tokom ove nedelje, nagoveštava probleme sa leđima, budući da Merkur u Strelcu upravlja sedalnim nervom i doprinosi išijasu, a tome još više pogoduje hladno i vlažno vreme.

Kvadrat sa Jupiterom upozorava da izbegavate masnu, ljutu i začinjenu hranu, alkohol i prekomernu upotrebu lekova, kako ne bi došlo do problema sa jetrom. Kvadrat između Merkura i Neptuna nepovoljno utiče na rad disajnih organa, naročito pluća, kao i na periferne nerve, a pojačava i sklonost ka depresiji.

OVAN (21.3. - 20.4.) - Izbegavajte rasprave sa nadređenima i saradnicima, kao i sa bližom rodbinom i komšijama. Budite oprezni za volanom. Na putu ili predavanju, možete da upoznate vrlo atraktivnu osobu.

BIK (21.4. - 21.5.) - Ne potpisujte važne ugovore i ne sklapajte dogovore u ovom periodu. Pazite da ne napravite troškove, posebno radite posao koji je vezan za rukovanje novcem.

BLIZANCI (22.5. - 21.6.) - Odnos sa partnerom može da zapadne u krizu, mogući su i problemi sa članovima porodice.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.