Astro prognoze: šta nam donosi vladavina Vodolije i Intuicije od 21. januara do 19. februara 2016. godine

U periodu vladavine horoskopskog znaka Vodolija od 21. januara do 19. februara 2016. godine, Blizanci mogu da očekuju povoljan poslovni period, a Vagama je vreme za ljubav... i to veliku!

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao

Mnogobrojna dešavanja na poslovnom planu kulminiraće 26. januara kada Merkur iz retrogradnog pređe u direktni hod. Vaše zalaganje i neumoran rad u prethodnom periodu biće adekvatno nagrađeni, a ako ste nezaposleni, naći ćete posao na određeno vreme. Tokom ovog perioda bićete pretrpani raznim informacijama, dobijaćete razne ponude, ali izgleda da još niste sigurni šta stvarno želite i kakav posao bi vam najviše odgovarao. Važno vam je da ono što radite, radite sa ljubavlju, a ako toga nema, odustaćete. Ukoliko ste već dugo zaposleni, imaćete podrušku šefova i šansu da se dokažete. Vaše ambicije kolege bi mogle loše da protumače, pa su mogući konflikti. Osobe na položaju imaće problem sa radnicima. Ukoliko tražite posao najpre ćete ga naći u oblasti finansija, računovodstva, osiguranja, administrativne delatnosti, estetike ili medicine.

Ljubav

Naglašen je sukob između obaveza i emotivnog života. Vaša sklonost ka raspravljanju i suvišnom analiziranju počinje da iritira vaše bližnje. Ako tako nastavite, nemojte da se iznenadite ako vaš partner priliku za zabavu potraži na drugoj strani. Kad već volite da toliko analizirate druge, preispitajte i svoje ponašanje. Ukoliko nema šanse da postignete balans u vezi, moguć je raskid. Mada zbog toga nećete previše patiti jer je na vidiku neka nova ljubavno-poslovna kombinacija. Ako idete na poslovni put šarmantna i strasna osoba ostaviće na vas snažan utisak. Oni koji su u braku pronaći će sklad kroz zajednički posao i tako stabilizovati nesporazume iz prethodnog perioda. Ako nemate šansu da nešto radite zajedno, a nesporazumi su očigledni i snažni, izmislite neku zajedničku aktivnost.

Zdravlje

Iscrpljeni ste poslom, neophodan vam je odmor. Čuvajte se povreda. Mogući problemi sa glavom, jetrom i krvnom slikom. Preterana nervoza može da dovede do stomačnih i kardiovaskularnih tegoba.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao

Vladar vašeg znaka, Venera ulazi u znak Jarca i donosi pozitivne promene na poslovnom planu. Vaši šefovi već dugo nisu zadovoljni vašim radom, pa je moguća i promena radnog mesta. Ponuda za novi projekat stiže preko prijatelja. Moguće je, takođe, da se steknu uslovi da dobijete posao o kojem ste ranije mogli samo da maštate. Finansijska situacija je i dalje nestabilna. Iznenadni, neočekivani troškovi stvaraju vam dodatnu nervozu. Ipak, nema razloga za preveliku brigu, jer sa ovakvom pozicijom imate i priliku za neočekivane zarade kroz honorarne poslove. Ne budite lenji. Iako biste radije prespavali loš period, nažalost to nije moguće. Prihvatite svaku ponudu za posao. Možda ćete biti primorani da usput usavršavate svoje znanje i učite nešto novo, ali korist će biti dvostruka. Dobićete neophodna sredstva i steći ćete novo iskustvo. Mnogi će se zaposliti preko veze uz podršku osoba na položaju. Bolje će prolaziti oni sa višim obrazovanjem ali nema prepreka ni za ostale ako su aktivni.

Ljubav

Ako ste u braku izbegavajte sukobe u ovom periodu, jer Mars tranzitira preko vašeg polja partnerstva. Vaš partner će biti izuzetno svadljiv, hirovit i nepromišljen tokom ovog perioda, pa se potrudite da ne izazivate buru. Ukoliko imate paralelnu vezu budite oprezni, jer postoji mogućnost da sve izađe na videlo. Oni koji su slobodni imaju priliku da obnove neku staru ljubavnu vezu. Tokom ovog perioda pripadnici svih generacija uživaće u provodu, zabavi i novim simpatijama. Važno je da se čuvate neželjenih posledica i da ne očekujete previše od osobe sa kojom u vezu ulazite.

Zdravlje

Ovo je vreme za kretanje i vežbe na otvorenom prostoru. Ojačajte imunitet. Moguće su povrede, upale i infekcije, posebno uroloških organa. Stariji neka kontrolišu pritisak.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao

Vi ste jedan od retkih srećnika ovog meseca na koga neće mnogo uticati retrogradni Merkur. Imate dosta ideja, ali ne i dovoljno finansijskih sredstava za pokretanje novih poslova. Budite razumni. Koliko truda uložite u posao, toliko će vam se i vratiti. Poslovna situacija u velikoj meri zavisi od vašeg stava i zalaganja. Imaćete potrebu da konačno realizujete neku zamisao na kojoj ste počeli da radite pre nekoliko meseci. Preliminarne dogovore u vezi sa novim projektom možete zaključiti do 9. februara. Budite oprezni kada je novac u pitanju. Pokušajte da se sada ne zadužujete, da ne uzimate kredite i pozajmice ako to nije neophodno, kako kasnije ne biste imali probleme oko vraćanja dugova. Ako ste nezaposleni, postoji šansa da dobijete intrigantnu ponudu za posao od prijatelja. Posle 15. februara rastu šanse za rešenje nekog važnog problema.

Ljubav

Ako imate dugu, stabilnu vezu, ovo je period u kome ćete poželeti da promenite svoj status. Moguće da ćete još jednom izanalizirati celu situaciju. Kako Jupiter ide retrogradno, krajem meseca se otvaraju mogućnosti za proširenje doma i porodice. Slobodni pripadnici ovog znaka će možda poželeti da obnove stare emotivne veze. Moguće je da se pojavi neka osoba iz prošlosti sa kojom ste imali burnu, strasnu vezu. Budući da vam je Saturn sada naklonjen, postoji šansa da veza sada bude nastavljena na ozbiljnijim osnovama. Shvatićete da ste možda ranije bili previše hiroviti i da niste umeli da cenite partnera na pravi način. Ako ste u braku, bićete na ljubavnom iskušenju. U svakom slučaju vreme je kao stvoreno za erotska uživanja i sudbinske susrete. Moguća je tajna veza sa nekom osobom koja će na vas delovati kao magnet.

Astrolozi otkrivaju: kakvo venčanje želi vaš horoskopski znak

Zdravlje

Haos u glavi glavni je izvor problema, napetosti i nervoze. Obratite pažnju na glavobolje. Striktno poštujte saobraćajna pravila i nigde ne žurite.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao

Ukoliko radite u privatnoj firmi, bićete suočeni sa nekom vrstom restrikcije. Vreme nije povoljno za velike promene, niti za reorganizaciju poslovanja. Ukoliko budete nestrpljivi da nešto menjate, slobodno stavite ključ u bravu da se dalje ne zaglibljujete. Tokom ovog perioda bićete veoma razdražljivi. Sve vam stvara tenziju, napetost i nervozu, imate utisak da su vam osobe na položaju stalno "iznad glave". Neprestane kontrole mogu vas dovesti u stanje rastrojenosti. Ovi aspekti se posebno ispoljavaju 24. januara, tokom lunacije punog Meseca. Oni koji nisu zaposleni a traže posao, neka uzmu sa rezervom sve što im se nudi. Novi poslovni kontakti neće doneti očekivane rezultate, a širenje veza vodi u fijasko. Uspeh je moguć jedino u prezentacijama, školama, kursevima, aukcijama. Kao i u poslovima vezanim za zabavnu industriju, restorane, modne salone.

Ljubav

Na emotivnoj ste prekretnici bilo da ste u braku, u vezi ili sami. Venera tranzitira kroz vaše polje partnerstva, što pojačava vašu harizmu, privlačnost i tajanstvenost. Iznenadiće vas strasti koje se neočekivano bude, kao i potreba da osvojite i budete osvojeni. Vaša osećanja biće pojačana, a želja za nežnošću naglašena. Pazite da vam ljubav potpuno ne pomuti razum. U vaš život ući će neka magnetski privlačna, uporna i odlučna osoba koja neće lako odustati od vas. Dajte joj šansu ako ste sami, a ako niste, dobro razmislite šta stvarno želite. Bićete na raskrsnici između starog i novog, a vreme će presuditi kuda ćete dalje. Osobe koje su u braku mogu se rastati ako to njihova natalna karta podržava, moguće su selidbe i promene mesta boravka.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.