Astro prognoze do 28. decembra 2015. godine: šta nam donosi užareni Supermesec u Raku

Ovo je moćna nedelja! Dobar je period za vizualizaciju uspeha u 2016. godini, a Supermesec u Raku otvoriće srca za ljubav...

Od 21. decembra 2015. godine Sunce nas uvodi u stabilizaciju uz Jaraca na mesec dana, što nam pomaže da se usresredimo na ono šta (i ko) je zaista važno. Budući da je sposobni Jarac guverner postavljanja ciljeva, i naše novogodišnje odluke bi mogle biti jarčevske, "prioni na posao" bez odmora. Velike ambicije će biti na prvom mestu. Šta će te preduzeti kako bi se postigao taj "high pro" u 2016. godini? Razmislite! Ovo je moćna nedelja za vizualizaciju uspeha i razmišljanje o budućim koracima u profesionalnom usponu.

Poštuj oca ili očevu figuru: Jarac je "Big Daddy" zodijaka a Sunce predstavlja očinsku energiju. A mi se svi time možemo poslužiti i u ulozi onog koji daje i videti gde možemo da damo podršku. Umesto dopuštanja da budemo uvučeni u more emocija, ova nas solarna faza podseća na to da duboko udahnemo i pristupimo svemu racionalno i u miru. Usredsredite se na konstruktivna rešenja, umesto da gađate harpunom ono što nije u redu.

Astrološki vodič: kakvi parfemi i mirisi odgovaraju vašem horoskopskom znaku...

Katolički Božić dolazi s punim Mesecom uz malo akcije od Urana. Razmotavanje darova uz užareni supermesec u Raku naelektrisaće nebo, otvoriće srca za ljubav. Ili za jedan opaki fajt usred kuće. Pospan i duševan Neptun u slatkom trigonu s La Lunom mogao bi biti ozbiljno sentimentalan pun Mesec. Budući da je Rak znak majke i porodične ljubavi, svi ćemo biti srećni kad se skupimo sa svojom najintimnijom posadom.

Ne zaboravite, dom je tamo gde srce, što znači da će neko možda udomiti prijatelja koji nema kuda da ode u vreme praznika i proslava ili je vaš dom neki i neko negde drugde. Jedno upozorenje: Rakovska energija nas može učiniti malo ćudljivima (lepo rečeno!) ili čak previše. Ako osećate potrebu za prostorom i samoćom, bilo bi mudrije osamiti se nego pristajati na društvene vibre na silu. Mars i Merkur su baš rapoloženi za prisiljavanje.

25. decembra 2015. godine ćemo osetiti elektricitet Urana, koji se budi nakon pet meseci retrogradnog kretanja. Od 25. jula kosmički revolucionar je dremao u Ovnu, čineći time mnogima priličan problem u pronalaženju svog buntovnog ja ili barem pokretanja u proaktivnom smeru. Retrogradni Uran je, međutim, stvorio unutrašnji poziv za buđenje.

Nepotrebno je reći, to nije bilo najlakše razdoblje za mnoge od nas. Uran i Ovan, činili su da se osećamo kao da se borimo protiv vlastitih instinkta: rat ljudskih regula spram ljudskog duha. Neke rizike u koje smo se upuštali neće biti pametno ponavljati. Uran je društven pa je zgodno organizovati dobrotvorni koncert, naučiti strategije za društvene medije. Duh zajednice je živ i zdrav opet kao Uran u Ovnu, koji šalje poruku "Moć čoveku"!

Venera je i dalje u Škorpiji, Mars Merkur i Uran približavaju se ekstremno napetom aspektu, Mars je i dalje slab pa razmislite pre nego što reagirate, pažljivo za volanom, pažljivo s rečima i šakama. Ovo je najnelagodniji položaj za žene koje su sklone da izražavaju različite oblike agresivnosti, napasnosti, osvetoljubivosti i tvrdoglavosti. Muškarce će Sunce u Jarcu malo stabilizovati, a muška mačo planeta Mars u ženskom znaku Vagi i nije neka sreća - zamislite da super frajera obučete u pink korset, priično bi se mogao razljutiti, jer ga je recimo i mama nekada davno na to terala.

Astro prognoze: šta donose mesečevi čvorovi i kako na horoskopske znake...

Tolerancija i činjenice, držimo se toga. Priče od Pontija i Pilata ostavite za neko drugo vreme. Ovo je vreme mira, bili vernici ili ne, ovo je vreme zatvaranja i hibernacije, rekapitulacije života i godine iz nas, do novog proleća i novih početaka.

Srećni vam bili dani koji dolaze!

astro_prognoze_za_period_od_21_do_28_decembra_2015_godine_vreme_rekapitulacije_zivota_i_godine_iz_nas_1

Izvor: Sensa klub

NA SAJTU SENSE PROČITAJTE JOŠ:

Astro saveti: kako odabrati poklon za svaki horoskopski znak

Meditacija u skladu s horoskopskim znakom

8 navika istinski pozitivnih ljudi

Stella Neutronica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.