Astro prognoze do 20 februara 2016. godine: da li je Devici konačno vreme za ljubav

Iako je prošao Dan zaljubljenih, nekim horoskopskim znacima ljubav i dalje kuca na sva vrata...

OVAN (21.3.-20.4)

Posao - Posle perioda stagnacije, stvari kreću uzlaznom linijom. Dobijate primamljive ponude sa svih strana. Imate mnogo razloga za radovanje, ali pazite da zbog preterane euforije ne zanemarite svakodnevne obaveze. Napravite listu prioriteta, završite sve neodložne poslove, pa se onda prepustite maštanju i planirajte budućnost. Pripremite teren za nove projekte.

Ljubav - Dobro raspoloženje pozitivno utiče na vaš ljubavni život. Uz malo truda uspećete da uspostavite harmoničan odnos sa partnerom. Ukoliko ste sami, bićete u prilici da upoznate neku intrigantnu osobu, čiji šarm će vas ostaviti bez daha.

Zdravlje - Čuvajte se nazeba, kontrolišite pritisak.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Venera u poslednjoj dekadi Jarca, ukazuje da morate hitno da reagujete ukoliko želite da se situacija okrene u vašu korist. Pošto se nalazite u pozitivnoj fazi, potrudite se da uspostavite dobar kontakt sa poslovnim partnerima i da u datim okolnostima izvučete maksimum. Optimista ste s razlogom. Na vidiku je nova šansa za napredovanje. Nude vam se i nove poslovne mogućnosti vezane za inostranstvo.

Ljubav - Iako ste zvanično još u vezi, nije izvesno da ćete u njoj i ostati. Privlači vas neko drugi i na teškim ste mukama jer ćete morati da se opredelite. Ne prenagljujte s odlukom.

Numerološka prognoza za februar 2016. godine: evo koga čuvaju anđeli čuvari...

Zdravlje - Smanjite konzumiranje alkohola.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Ophrvani ste poslom, pa nije ni čudo da se problemi nagomilavaju neverovatnom brzinom. Ova nedelja iziskuje strpljenje, jer je vladar vašeg znaka, Merkur, upravo ušao u znak Vodolije. Narednih dana će vas određene okolnosti navesti na razmišljanje o pokretanju privatnog biznisa. Zategnuti odnosi sa pretpostavljenima i loša atmosfera primoraće vas da pod hitno menjate svoj odnos prema radu.

Ljubav - Niste zadovoljni svojim ljubavnim životom. Saznanje da ste dugo prema nekome gajili uzaludne simpatije uzdrmaće vašu emotivnu stabilnost.

Zdravlje - Čuvajte se prehlada i virusa. Proverite krvnu sliku.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Ukoliko razmišljate o promeni posla, kucnuo je pravi čas. Srećne okolnosti, kao i Mesec, vladar vašeg znaka, u fazi rasta, idu vam naruku. Imate dovoljno znanja i prakse, pa nema razloga da brinete da li ćete uspeti da se snađete u novim okolnostima. Slobodno prihvatite nove ponude koje obećavaju brže napredovanje i bolje prihode. Spremni ste za novi početak.

Ljubav - Imate utisak da vas niko ne razume. Ne zanemarujte voljenu osobu jer ona neće dugo tolerisati vaše nervozno ponašanje. Ako ste slobodni, moguća nova romansa sa šarmantnom Vagom.

Zdravlje - Čuvajte se povreda i padova, jer lako može doći do fraktura.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Previše ste zaokupljeni detaljima, pa postoji opasnost da vam suština problema promakne. Posvećenost poslu urodiće plodom. Prijatelji će vam pomoći da sačuvate optimizam, iako realna situacija nalaže veliki oprez. Ukoliko je vaš posao vezan za administraciju, moguć je pozitivan pomak. Ipak, izbegnite konačna rešenja.

Ljubav - Voljena osoba vas kritikuje, ali to ne znači da ima loše namere. Svako na svoj način iskazuje pažnju, a vaš partner tako pokušava da vam kaže koliko brine o vama. Merkur u polju partnersta donosi nove kontakte.

Zdravlje - Preosetljivi ste. Bolovi u stomaku, odraz su psihološkog stanja.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Zahvaljujući inventivnosti, postižete zavidne rezultate. Zadovoljni ste svojim radom, odlično se osećate. Neko će vas obradovati, direktno ili indirektno. Ako uspete da ostanete disciplinovani i nedelju otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, naredni dani mogli bi da donesu dobre vesti vezane za posao u inostranstvu. Uspešno završavate sve što ste naumili.

Ljubav - Maštanje o boljoj budućnosti koje vas je ovih dana obuzelo, pozitivno utiče na vaš ljubavni život. Slučajan susret i romantične uspomene bude u vama želju da obnovite neku staru vezu.

Zdravlje - Umor je posledica napornog rada koji vas je potpuno istrošio.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Volite ono čime se bavite, pa na tekuće probleme gledate bez panike. Ima i drugih stvari osim posla koje vam pričinjavaju radost. Ali pred vama su i dani iščekivanja. Trebalo bi da obnovite neke ranije ugovore, ali to će se prolongirati dok Venera ne promeni znak.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.