Astro prognoze: dan čuda u Ribama

Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom imaće 7. lunarnog dana posebnu snagu!

Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom u Ribama u prepodnevnim časovma donosi nam mogućnost da verujemo u čudo i da privučemo takve reči koje će 17. decembra 2015. godine, 7. lunarnog dana imati posebnu snagu. Imaginacija je snažna u jutarnjim satima od 7 do 9 časova.

Ovog 7. lunarnog dana je moćna snaga izgovorene reči, koja može delovati više nego što je uobičajeno. Idealan je dan za afirmacije, posebno oko podneva, kada će Mesec biti u sekstilu sa Merkurom. Obratite pažnju šta izgovorite, jer i nemarno izovorene reči danas, mogu imati veliki uticaj na starnost, na vas, ili druge osobe. Ne žurite da nešto kažete, posebno ako niste o tome dobro razmislili.

Astro prognoze: kom horoskopskom znaku Merkur donosi ljubav a kome novac...

Čuda se događaju svakodnevno, ali 17. decembra 2015. godine i više nego inače, jer Mesec u Ribama je priča o čudu, o moći podvesnog, o snazi imaginarnog, o veri toliko jakoj, da privuče zamišjeno i željeno. Ko ga ima u natalu zna šta to znači - život je bajka i prepun čuda!

Luna je povoljna, jer će praviti sve same lepe aspekte, posebno u večernjim i ranim noćnim satim, od 18 do 21h. kada će biti istovremeno u sekstilu sa Plutonom u Jarcu i trigonu sa Venerom u Škorpiji.

Istovremeno će i Venera u Škorpiji biti u sekstilu sa Plutonom u Jarcu i ovaj dan može biti za nekog ostvarenje sna. Ovo posebno važi za vodene znake: Rakove, Škorpije, Ribe. U večernjim satima vreme je kada se može spotano voleti, pokazati osećanja, izraziti ljubav, jer ona mogu da se lakše prihvate i vrate.

Ovo je povoljno vreme i za stvaranje - za pisanje i kreativne aktivnosti, a osećaj za lepo će biti najviše prisutan u večernjim satima. RomantIčno veče uz voljenu osobu može se pretvoriti u ljubavni zanos, kom ne možete da se oduprete, jer strasti mogu uvesti neslućene lavirinte ljubavnog plamena.

Tibetanski horoskop: 12 puteva mudrosti i zadataka koji nas čekaju u životu...

Ne odupirite mu se, jer su retki dani sa ovakvom energijom, koja treba da se pretvoriu nešto što je životno, stvaralačko - u čudo života. Udahnite život svom snagom svoga bića i prepustite se saradošću čudu života i čudu ljubavi.

astro_prognoze_sta_nam_donosi_mesec_u_ribama_17_decembara_2015_godine_1

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.