Astro prognoza za novogodišnju noć: romansa za Devicu, ludi provod za Vodoliju

Zvezde su se pobrinule da novogodišnja noć donese mnogo iznenađenja, veselja i lepih trenutaka!

OVAN

Najbolje bi bilo da doček Nove godine provedete na nekom javnom mestu u vašem bliskom okruženju. Ukoliko ste planirali da ovaj događaj provedete u inostranstvu ili na nekom kraćem putu, moguće je da se nećete provesti baš onako kako ste očekivali. Ženski pripadnici ovog znaka lako mogu upoznati neku novu osobu, koja će ih zaintrigirati svojom nonšalantnom i harizmatičnom pojavom. Muški Ovnovi će nešto teže komunicirati sa suprotnim polom, pa vam se u tom slučaju preporučuje da veče provedete sa osobama koje dobro poznajete. Tokom dana vas može pratiti manji pad energije, pa nije preporučljivo da preterujete sa alkoholom.

BIK

Bićete veoma veseli, optimistični, poletni i puni euforije, pa ćete samim tim biti spremni da veče provedete u nekom noćnom klubu, na nekoj ludoj žurci, a moguće je da ćete tokom večeri posetiti više lokala. Neki Bikovi će razmišljati i o kockanju ili novogodišnjoj lutriji, a dobici su svakako večeras za vas mogući! Puni ste pozitivne energije koju lako prenosite na druge i željni dobrog provoda, pa ko god se nađe u vašem društvu može da očekuje izvanredno veče! Ako planirate da budete sa svojim voljenim, imaćete uzbudljive zajedničke trenutke i uživati u intimi uz neko dobro piće.

BLIZANCI

Moguće je da će pred sam doček Nove godine da vas prati određen osećaj nervoze. Sabiraćete utiske svih dešavanja u protekloj godini i praviti prilično veliki pritisak sami na sebe da nešto promenite. Umesto što kalkušete buduće troškove u svojoj glavi, probajte da se malo opustite i da uživate zajedno sa osobama koje su vam drage. Moguće je da nećete biti previše raspoloženi za veliko društvo ili izlazak ali zato možete da uživate u porodičnoj atmosferi ili na nekoj kućnoj žurci na kojoj se okupljaju vaši dugogodišnji prijatelji. Zapamtite da nije sve u novcu i da treba da pustite da duh prazničnog rasploženja dotakne i vas!

Astrološki vodič: kakvi parfemi i mirisi odgovaraju vašem horoskopskom znaku...

RAK

Ukoliko ste na sebe preuzeli odgovornost da se pozabavite organizacijom dočeka Nove godine, bilo privatno ili u okviru posla kojim se bavite - možete da očekujete veoma uspešan projekat! Bićete dovoljno posvećeni organizaciji događaja i želećete da se lično uverite da je sve pod konac i da je sve savršeno organizovano, tako da u ključnim trenucima ne zafali ni hrane, ni pića ali ni dobre muzike! Pred kraj večeri ćete i vi napraviti predah i uživati u mogućnosti za nova poznanstva i širenje kontakata. Verovali ili ne, baš tokom najluđe noći možete sklopiti novo poznanstvo koje bi moglo da vam bude značajno za posao!

LAV

Moguće je da ćete biti užurbani i opterećni poslom pred sam doček Nove godine. Iako generalno niste neki radoholik, baš sada se može desiti da ste potrebni na svom poslu i da jednostavno ne možete da dobijete slobodan dan ili noć. Ukoliko ipak uspete da se izvučete od stresa koje sa sobom nose poslovne obaveze, možete da očekujete dobar provod u sklopu nekog kulturnog okruženja, restorana koji je na visokom nivou ili u sklopu nekog događaja sa malim brojem odabranih zvanica- da ne kažem elitom. Noć će biti ugodna i prijatna, uspećete da se opustite i da uživate ali nećete preterivati sa alkoholom jer ne želite da pokvarite utisak koji ostavljate na tako važno okruženje.

DEVICA

Moguće je da će baš za vas ovaj doček Nove godine biti najzanimljiviji! S obzirom na to da je Mesec u vašem znaku, bićete pod veoma jakim uticajem emocija i preplavljeni velikim željama, nadama i osećanjima. Briga o porodici vam dolazi na prvo mesto, pa je veoma moguće da baš sa nekim od članova svoje uže porodice provedete ovu noć.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.