Astro prognoza za ledene ljubavne dane: ovom horoskopskom znaku biće potreban mir i sigurnost tokom zime 2016/2017

Ovom horoskopskom znaku zima donosi ledeno srce, hladnu ljubav i potrebu za mirom i tišinom! Pročitajte koji znak Zodijaka će imati puno ljubavnih i poslovnih teškoća ove zime...

Rak

Ljubav

Izbegavajte važne emotivne odluke tokom zime! Ovo nije vreme da zasnivate porodicu, selite se kod partnera, planirate potomstvo,piše Lovesensa. Vodite računa da se sitne svađe ne pretvore u ozbiljan sukob pa čak i raskid. Ako je glavni povod vaših razmirica partnerova ljubomora, možda je ipak bolje da se mirno rastanete? Usamljeni Rakovi ne treba da se zaleću u novim poznanstvima. Ne pristajte na vezu u kojoj vidite da vas partner ne prati, ne deli vaše oduševljenje, ne razume vaše ideale. U prijateljima ćete imati dovoljan emotivni oslonac dok ne prođu ledeni ljubavni dani.

Posao

Ako vam je u 2016. godini pretila opasnost da izgubite posao ili vam se zarada upadljivo smanjila, ne smete dozvoliti da vas nervoza natera da dignete ruke od svega. Ne rizikujte sukob s poslodavcem niti s kolegama, jer mogućnosti za novo zaposlenje nisu za zavidnom nivou. Najbolje je da za sada održite nepromenjeno stanje na poslu, smirite se i smanjite troškove. Ne planirajte zaduživanje, kredite ni druge novčane rizike.

Sreća i zdravlje

Izuzetni radni napori i brige u proteklim mesecima mogu doneti i psiho-somatske tegobe tokom zime. Ako ste neke simptome ignorisali, to vas može dovesti do ozbiljnih problema. Ovo naročito važi za ženske pripadnike znaka. Mentalne tegobe i emotivni pritisak najlakše ćete otkloniti fizičkim vežbanjem - telo leči um!

Kako da obavite ritual oslobađanja koristeći snagu punog Meseca...

Uporedni horoskop: kako se Strelac slaže sa drugim znakovima Zodijaka...

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Ovan: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.