Astro prognoza za 12. april 2016: evo šta treba da uradite popodne i uveče kad je Mesec u Raku

Merkur je danas u egzaktnom sekstilu sa Neptunom u znaku Riba, pa je danas i svaka reč inspiracija.

Mesec se u prepodnevnim časovima 12. aprila 2016. godine kreće trećom dekadom znaka Blizanaca, te će negde oko podneva da se preseli u znak Raka. Vedro jutro, sa daškom vetra (Mesec u dekadi Vodolije). Ova pozicija Meseca pojačava mentalnu aktivnost, pa ovo jutro treba da iskoristite za "brainstorming'', da ideje koje već danima "vučete'' u glavi napokon dovedete u red, da ih zapišete na papir, preformulišete, i ko zna, možda napokon i ostvarite?

Dispozitor Meseca je Merkur u fiksnom, zemljanom znaku Bika koji ima potrebu da nas stabilizuje i zadrži nam obe noge na zemlji. Bik je znak materijalizacije, pa ako imate bilo kakvu praktičnu ideju, danas je dan kada treba da počnete s njenom realizacijom, a uspeh će doći s vremenom.

Rabindranat Tagora: 9 vanvremenskih citata o ljubavi, životu i sreći...

Dan iskoristite i za plaćanje računa, koje ste verovatno zaboravili juče (Mesec je bio u kvadratu sa Neptunom i opoziciji sa Saturnom), možete i da napokon pročitate sve zaostale mailove i poruke, te napokon odgovorite na njih. Ako imate kvar na automobilu, posetite prepodne automehaničara. U suprotnom, budite danas obazrivi i smireni u saobraćaju. Kako se Mesec bliži znaku Raka, tako ljudi oko nas postaju napeti i za nijansu emotivno nestabilniji nego inače.

Već pomenuti Merkur u znaku Bika je odličan za sve finansijske transakcije i ulaganja u domaćinstvo. Mesec mu iz Blizanaca pruža uzajamnu recepciju, a kasnije sve to nosi u znak Raka (dom). Ako se na bilo koji način bavite nekretninama, ovo je vaš dan!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.