Astro prognoza u periodu Jarca: kome početak zime donosi radost i ljubav

Period Jarca nam donosi ostvarenje nekih želja, prilike za ljubav, ali i male konflikte...

Od 22. decembra 2015. godine do 21. januara 2016. godine vlada period Jarca.

Period Jarca je pred nama, doba godine kada Sunce prolazi kroz zemljani znak, koji nam donosi drugačiju energiju. On je vezan za ostvarenje praktičnih težnji, ambicija, dostignuća kroz istrajnost, znanje, iskustvo, mudrosti i trud.

Početak zime obeležen je boravkom Meseca u Biku i Venerom u Škorpiji, koja je sada u sekstilu sa Jupiterom u Devici. To donosi priliku za radost, ljubav, dobitak i zadovoljstvo. Početak zime je jedna vrsta praznika, početak novog godišnjeg doba i može vam doneti ostvarenje neke želje.

Astro priče: 9 razloga zašto nije uvek lako sa Ribama...

Ove godine Saturn je u Strelcu i ulazi u drugu dekadu, što donosi protivljenje drugih ili neodobravanje. Saturn ovde teži nekovencionalnosti, težnji da se bude svoj i drugačiji. Kako to postići, sada kada je Saturn u Strelcu, a Jupiter u znaku služenja, rada i reda u Devici? Treba strpljivo insistirati da sve što radimo, radimo na svoj način - tako što ćemo sve objasniti činjenicama i dokazima koji su čvrsti, logični, jasni, realni, konkretni. Merkur je u Jarcu omogućava da se na taj način izbegnu nepotrebni sukobi i trošenje energije na borbu i konflikte. To ćemo moći da uradimo 24, 25. i 26. decembra kada je Merkur u Jarcu u trigonu sa Jupiterom u Devici.

Povoljno vreme je za poslovne odluke i ostvarenje raznih dogovora i vidova saradnje. Na taj način ćemo umanjiti kritike i konflikte, a ujedno ćemo očuvati i svoje lične potrebe i želje. Čak i ako je nešto neobično, treba da to predstavite na razumljiv i jasan način, tako što ćete ukazati na korisnost nečega ili nekoga. Važno je pokazati se odgovornim za ono što činite, ali ne gubite optimizam i veru i vedrinu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.