Astro prognoza: Sunce u konjukciji sa Saturnom donosi najbolje dane za velike planove

Evo onih priča koje vam vraćaju veru u ljude. Onih krhkih i grubih u isti mah. Onih koje vas razore i umile. Onih koje vas podsećaju da verujete u svoje snove jer, ma koliko god teško bilo, uspeva...

„Ja sam više od onog za šta me smatraš. Pratila sam glas kojeg misliš da si mi ti dao, ali sad moram naći svoj..."

Postoje dani kada osećanja u nama grebu površinu. Izlazimo iz oklopa koji su dugo bili na nama. Pobedili smo strah, a mozda je najveci tek pred nama. Nije lako ustajanje iako smo to uradili već milion puta. Mukotrpan je svaki uspeh koji je naš. Koji još nije prisvojen. Nije pozajmljen. Nije ukraden. Pa nas i ti ožiljci na nogama podsećaju da su naši putevi naši, jer niko nikada njima nije kročio. A nije ni trebalo.

Konjukcija Sunca i Saturna (koja traje do 3. decembra 2015. godine) je priča o izgubljenom poverenju. O osobi koja oduvek sumnja u sebe. Neko to ne veruje koliko je jak. Neko ko potcenjuje svoju sposobnost i čija sposobnost biva potcenjena. Ovo je slika svih ljudi sa teškim životom. Boraca koji su uspeli.

Tajne vašeg horoskopskog znaka: šta krije a šta priznaje žena Strelac...

Ovo su one priče koje vam vraćaju veru u ljude. One, onako krhke i grube u isti mah. One koje vas razore i umile. One koje vas podsećaju da vera u svoje snove, ma koliko god teško bilo, uspeva. Najveći uspeh vaših uspeha nije uspeh. To ste vi. Takvi kakvi jeste. Bez zamerke. Ogoljeni. Rasparani na ivici sebe. Sa poslednjim atomima snage. Preživeli kada vam niko nije davao šansu. Jer, vi ste neumorni. Hiljade kilometara koje ste pretrčali, pretrčali ste u sebi. I jeste vreme da budete ponosni.

Danas uspevaju najbolji, unikatni. Najuporniji. Oni sa najtežim i nadužim ožiljcima. Oni čija je istorija surova. I Sunce se priklonilo Saturnu. Konačno smo pronašli sigurnost. Sve ono što je nedostajalo. Potporu. Mir. Sebe. Dokaz da je vredelo... Sunce i Saturn priča je o izgubljenim očevima.

Onima koje nikada nismo našli ili nikada nismo imali prilike da upoznamo. Ovo je priča i o očevima koji su svoj talenat i uspeh utisli negde duboko u pore svoje dece. Ovo je trenutak u kom osećate svrhu svog postojanja.

Ovo je trenutak koji se čeka i pamti. Sunce i Saturn u Strelcu ovih dana doneli su priču koju će mnogi pamtiti. Jedan ''običan i anoniman'' bokser srušio je jednu veličinu. Tyson Fury nakon 11 godina gotovo večne vladavine Kličenka, odneo je titulu najboljeg. Dokazao je da ništa nije večno ni trajno, ni tuđe. Sve je vaše u trenutku kada tako odlučite.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.